Miami je danes izgubil še tretjič zapovrstjo proti Bucksom in kot vse kaže bo za jih kmalu konec sezone. Kaj vse nas čaka v ligi NBA pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.01 Italija – San Marino
Tip: 1

1.69 Borussia Mönchengladbach II – FC Wegberg-Beeck
Tip: 1

2.41 Widzew Lodz – GKS Tychy 71
Tip: 2

1.88 ZKS Stal Rzeszow – Hutnik Krakow
Tip: 1

1.65 Starogard Danzig – Pogon II Szczecin
Tip: 1

1.49 Jammerbugt FC – Brabrand IF
Tip: 1

1.91 FC Roskilde – Slagelse BI
Tip: 1

1.62 Taarnby FF – Roskilde Boldklub Af 1906
Tip: 1

1.66 BK Fremad Valby – Vordingborg IF
Tip: 1

1.14 HJK Helsinki – AC Oulu
Tip: 1

1.49 Ilves – FC Kooteepee
Tip: 1

Atlanta Hawks – New York Knicks
Tip: 2 – Serija se po dveh odigranih tekmah v New Yorku seli v Atlanto. Trenuten izid v seriji je 1:1. Atlanta je dobila prvo tekmo ob izteku sirene medtem ko so Knicksi na drugi tekmi dokaj zanesljivo slavili. Po prvih dveh tekmah lahko rečemo, da ima New York vsaj kar se nas tiče še več rezerev kot pa Atlanta. Pri New Yorku na prvih dveh tekmah še prvi zvezdnik ekipe Julius Randle ni pokazal praktično nič in od njega se veliko pričakuje. Danes ima Randel lepo priložnost, da popravi vtis in popelje svojo ekipo do druge zaporedne zmage proti Atlanti. Pri New Yorku je na zadnji tekmi blestel Rose, ki je dosegel kar 26 točk ob tem pa dodal še 4 skoke in 4 asistence. Pri Atlanti pa je prvi igralec ekipe Trae Young dosegel 30 točk ob tem pa podeli še 7 asistenc. Glede na videno na prvih dveh tekmah se nam obeta zelo zanimiva in napeta končnica vse do konca in lahko se zgodi, da bo na sporedu 7 tekem. Danes prednost dajemo New Yorku saj veliko pričakujemo od Julius Randle, ki na prvih dveh tekmah še ni pokazal veliko. Naš stavni tip je torej zmaga New Yorka. Kakšna pa je stavna kvota za zmago ene ali druge ekipe pa preverite na 22bet stavnici.

1.27 Boston Celtics – Brooklyn Nets
Tip: 2 – Serija se po dveh tekmah v Brooklynu seli v Boston. Boston na prvih dveh tekmah ni bil dorasel nasprotnik zvezdniškim Netsom in serija je trenutno 2:0 za Netse. Prvo tekmo so Netsi dobili s 93:104 medtem ko so drugo dobili še lažje in sicer s 108:130. Prvi strelec na obeh dveh tekmah je pri Netsih Kevin Durant, ki je doegel 26 in 32 točk. Na drugi tekmi se je pri Bostonu poškodoval še prvi zvezdnik ekipe in težko bo, da bo Boston sploh izvlekel kakšno zmago v tej seriji. Prvi strelec ekipe Bostona na prvih dveh tekmah pa je Smart, ki v povprečju dosega 18 točk. Boston ima torej ekstremno malo možnosti za uspeh v primeru, da je Tatum res že zaključil sezono in tudi stavnice jim ne dajejo veliko možnosti. Naš stavni tip je torej zmaga Netsov.

1.68 Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending