V ligi prvakov se nam danes obeta pravi spektakel oz. lahko bi rekli kar finale pred finalom saj se bosta med sabo pomerila Manchester City in PSG. Stavnice sicer v manjšo vlogo postavljajo Manchester City, ampak s tem se težko strinjamo, če vemo kje preti glavna nevarnost pri PSG-ju. PSG bo svojo priložnost zagotovo iskal iz ubijalskih koneter, kako se bo zadeva razpletla pa bomo videli danes pozno zvečer. Tudi v ligi NBA nas danes čaka obilica tekem več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.23 Philadelphia 76ers – Atlanta Hawks
Tip: 1

1.72 Cleveland Cavaliers – Orlando Magic
Tip: 1

2.14 Washington Wizards – Los Angeles Lakers
Tip: 1 – Washington je trenutno ena najbolj vročih ekip v ligi NBA, saj so na zadnjih 10 tekmah nanizali kar 8 zmag in dosegli zgolj 2 poraza. Po nizu 8 zaporednih zmag pa je nazadnje prišel hladen tuš proti Spursom, ki so bili boljši po podaljšku. Lakersi na drugi strani pa so trenutno pvsem izven forme saj so na zadnjih 10 tekmah slavili zgolj 4 krat in kar 6 krat izgubili. Bodo pa Lakersi iz tekme v tekmo bolj nevarni saj se je že vrnil prvi igralec ekipe Davis, počasi pa se bo na parket vrnila tudi druga vijolina moštva Lebron James. “Univerzalni vojak” kot ga mnogi kličejo je poškodbo izkoristil za popolno regeneracijo telesa in si vzel malce več počitka, da bo še bolj skočen kot je bil že prej. Definitivno pri njemu leta niso ovira in je kot “virus” neuničljiv. Lakersi so trenutno 5. moštvo zahodne konference in lahko še padejo kakšno mesto nižje težko pa bodo višje kot so sedaj. Bo pa seveda vse odvison od prvih dveh zvezdnikov oz. Lebrona kakšno pot si bo zaželel do finala. Ja tako pač je to, če bo ocenil da je 6. oz 7. mesto boljše za njega bo to tudi storil in se pozicioniral na ta mesta. Do sedaj se mu je ta taktika še vedno izšla do popolnosti, bomo pa videli kako bo letos. Skratka, danes Lakerse čaka precej težja tekma kot proti Orlandu. Če bodo čarovniki na nivoju zadnjih 10 tekem imajo vse možnosti, da danes porazijo Lakerse. Naš stavni tip je torej presenečenje in zmaga Washington-a. Washington se trenutno krčevito bori za končnico saj je trenutno zgolj na 10. mestu vzhodne konference in današnja zmaga bi mu še kako prav prišla.

1.43 New York Knicks – Chicago Bulls
Tip: 1

1.44 Miami Heat – San Antonio Spurs
Tip: 1

1.54 Denver Nuggets – New Orleans Pelicans
Tip: 1

1.72 Memphis Grizzlies – Portland Trail Blazers
Tip: 1

2.20 Phoenix Suns – Los Angeles Clippers
Tip: 2

1.18 Sacramento Kings – Utah Jazz
Tip: 2 – Utah je prva ekipa lige in je tudi prva ekipa zahone konference, ki si je že zagotovila vstopnico za končnico. Utah je na zadnjih 10 tekmah v malce slabši formi saj je zmagal zgolj 6 krat in kar 4 krat izgubil. Trenutno pa je v seiji dveh zaporednih porazov. Danes pa jih čaka precej lahko delo saj so Kingsi šele 12 ekipa zahodne konference in so v zelo slabi formi. No razen ko se Kingsi srečajo z Dallasom jih poknejo kot za šalo. Kingsi so na zadnjih 10 tekmah zmagali zgolj 3 krat in kar 7 krat izgubili. Danes nekih velikih dvomov o zmagovalcu ne bi smelo biti. Naš stavni tip je zmaga Jazzov. Poleg tega pa tudi ne verjamemo, da bi si Jazzi privoščili še kakšen spodrsljaj kot je bil nazadnje proti Minnesoti v tako kratkem času. Kakšna je stavna kvota za zmago Kingsov pa preverite na bet at home stavnici.

3.70 Paris Saint-Germain – Manchester City
Tip: X

PUSTITE KOMENTAR

Sending