Danes nas čaka še nekaj kvalifikacijskih nogometnih tekem. Poleg nogometa nas danes čaka tudi nekaj zanimivih tekem v ligi NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

Spain
1.60
Škotska – Spain
1X2, Redni del tekme

Norveška
2.05
Gruzija – Norveška
1X2, Redni del tekme

Wales
1.22
Wales – Latvia
1X2, Redni del tekme

Turkey
3.30
Turkey – Hrvaška
1X2, Redni del tekme

Boston Celtics
1.16
Washington Wizards – Boston Celtics
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Toronto Raptors – Toronto Raptors se bodo v torek zvečer v zadnji tekmi od štirih domačih tekem proti Miami Heat poskušali izenačiti razmerje zmag in porazov na .500, kar jim ni uspelo od 9. decembra. Raptors so v nedeljo zmagali drugo tekmo zapored, Miami pa je v soboto doživel sramoten poraz proti Brooklyn Nets. Toronto vodi v sezoni 2-1 proti Miami in je na devetem mestouv vzhodni konferenci. Miami je sedmi in ima še možnost, da se izogne play-in turnirju. Obe dve ekipi torej potrebujeta zmagi danes. Miami potrebuje zmago v boju za 6. mesto, medtem ko Toronto, da pride višje oz ostane na mestih, ki še vodijo v končnico. Naš stavni tip je zmaga Toronta.
1.64 – Na stavnici bet at home ima Toronto stavno kvoto za zmago 1.64.
Toronto Raptors – Miami Heat
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Atlanta Hawks
1.97
Atlanta Hawks – Cleveland Cavaliers
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Oklahoma City Thunder – City Thunder se bori za uvrstitev v končnico NBA. Thunder so se vrnili domov po gostujoči turneji po Zahodni obali in se pripravljajo na dve tekmi z ekipama, ki sta na dnu lestvice v Vzhodni konferenci. Prva tekma bo proti Charlotte Hornets, ki so Thunderjem pomagali z dvema zmagama nad Dallas Mavericks. Thunder so s tem prehiteli Mavericks in zasedli deseto mesto na Zahodu, ki zagotavlja nastop na play-in turnirju. Thunder so v zadnjem času igrali z veliko energije in poguma, kljub temu da so bili večkrat v podrejenem položaju. V zadnjih 13 tekmah so zmagali devetkrat in imajo priložnost, da se povzpnejo nad 50-odstotni izkupiček zmag in porazov. Veliko zaslug za to ima Luguentz Dort, ki je bil izjemen v obrambi in je z dvema ključnima potezama odločil zadnji dve zmagi Thunder nad Los Angeles Clippers in Portland Trail Blazers. Naš stavni tip je zmaga OKC. Bi si pa Dallas zagotovo želel drugačnega izida.
1.18
Oklahoma City Thunder – Charlotte Hornets
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Memphis Grizzlies
1.32
Memphis Grizzlies – Orlando Magic
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Golden State Warriors
1.25
Golden State Warriors – New Orleans Pelicans