Vikend je za nami pred nami pa je malce manj zanimiv športni ponedeljek kar se nogometa tiče. Bo pa veliko dogajanja v ligi NBA, kjer bo danes na sporedu kar 11 tekem. Dallas in Miami sta včeraj doživela prvi poraz po dveh zaporednih zmagah. Bo enako tudi z drugo “slovensko” ekipo Denverjem? Pa si kar poglejmo kaj smo danes pripravili v spodnjih stavnih nasvetih.

2.73 Buffalo Sabres – Arizona Coyotes
Tip: 2

2.34 Vancouver Canucks – Florida Panthers
Tip: 1

2.07 Detroit Pistons – Indiana Pacers
Tip: 1 – To bo že druga tekma med tema dvenma nasprotnikoma v zadnjem tednu. V prvi tekmi v Indiani je presenetljivo slaviv Detroit, ki je Indiani premagal s 119:110. Danes se bo igralo v Detroitu, kjer je zopet favorit Indiana za končno zmago. Obe dve ekipi sezone nista začeli najbolje saj je Indiana trenutno še brez zmage, medtem ko je Detroit po zmagi nad Indiano nanizal dva zaporedna poraza. Na prvi lešnji medsebojni tekmi je pri Detroitu blestel Andre Drummond, ki je dosegel 32 točk ob tem pa še dodal 23 skokov. Odlično tekmo je za Detroit odigral tudi Derick Rose, ki je dosegel 18 točk in bil prvi asistent Detroita z 9 asistencami. Pri Indiani pa je blestela letošnja okrepitev Malcolm Brogdon, ki je dosegel 22 točk in ob tem dodal še kar 11 asistenc. Kot smo že omenili je danes zopet favorit Indiana vendar pa menimo, da bo Detroit doma le zmagal in tako dosegel drugo zmago v letošnji sezoni. Pri obeh dveh ekipah pa še vedno manjlkata prva zvezdnika ekip Oladipo in Griffin. Naš stavni tip je torej zmaga domače ekipe.

1.82 New York Knicks – Chicago Bulls
Tip: 2

1.52 Toronto Raptors – Orlando Magic
Tip: 1

1.55 Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers
Tip: 2

1.44 San Antonio Spurs – Portland Trail Blazers
Tip: 1 – Spursi so novo sezono začeli odlično in na prvih dveh tekmah dosegli dve zmagi. To je za ekipo, ki je noben novinar na ESPN-jevi mreži ne vidi v končnici odlično. Na drugi strani pa je Portland na prvih treh tekmah dosegel 2 zmagi in 1 poraz. Za košarkarje Portlanda bo to danes druga tekma v dveh dneh, saj so včeraj ponoči po dramatični končnici premagali ravno Dallas. Prvič smo videli zahtevo trenerja za ogled video posnetka in imel je prav s tem pa je tudi Dallas izgubil tekmo. Odlično tekmo sta včeraj odigrala tako CJ McCollum kot Damian Lillard. Skupaj sta dosegla kar 63 točk. Glede na to da Portland danes igra drugo tekmo v dveh dneh prednost za končno zmago dajemo Spursom, ki so le malce bolj spočiti in povrh vsega igrajo še doma. Naš stavni tip za danes je torej zmaga San Antonio Spursov. Stavno kvoto za morebitno presnečenje in zmago Portlanda pa preverite na 1xbet stavnici.

1.38 Sacramento Kings – Denver Nuggets
Tip: 2

1.70 New Orleans Pelicans – Golden State Warriors
Tip: 1

2.55 Phoenix Suns – Utah Jazz
Tip: 1