Imamo vse pare osminefinala na Euru 2024. Danes bomo pa preverili kaj se dogaja na Ameriškem Euru več pa v spodnjem stavnem prgledu.

Panama – ZDA
Panama se je v svoji prvi tekmi Copa América proti Urugvaju držala dobro, vendar sta jih dva pozna zadetka pripeljala do poraza z 1-3 v Miamiju. Ekipa Thomasa Christiansena se zdaj odpravlja v Atlanto, kjer se bodo soočili z gostitelji, Združenimi državami Amerike, in potrebujejo dober rezultat, sicer tvegajo ponovitev izpada v skupinskem delu iz leta 2016 – njihove edine prejšnje udeležbe na Copi, ko je ZDA prav tako gostila turnir.

Čeprav ima Panama slab skupni medsebojni rekord proti ZDA (4 zmage, 4 remiji, 18 porazov), so dve od teh zmag dosegli v zadnjih treh srečanjih (1 poraz), vključno z zadnjim poletnim polfinalom Gold Cupa CONCACAF v San Diegu. Takrat je Panama potrebovala streljanje enajstmetrovk za zmago po 90 minutah brez zadetkov, kar je edini 0-0 remi, ki so ga odigrali v rednem delu v več kot dveh letih.

Združene države Amerike so svojo kampanjo začele z zmago nad Bolivijo z 2-0, pri čemer sta bila oba zadetka dosežena v prvem polčasu. Po porazu na le ene izmed zadnjih petih tekem (3 zmage, 1 remi) sta Christian Pulisic in Antonee Robinson po tekmi govorila o pomembnosti zmage za dvig samozavesti pred težjimi tekmami.

Na papirju je to ena izmed težjih tekem, saj Panama na FIFA lestvici zaseda 41 mest višje kot Bolivija, vendar bodo ZDA kljub temu vstopile v tekmo kot favoriti. Še ena zmaga bi jim omogočila izenačitev točk iz skupinskega dela turnirja leta 2016, ko so kot gostitelji končali na četrtem mestu.

Za prihajajočo tekmo med Panamo in ZDA na Copa América 2024 so decimalne stavne kvote naslednje:

  • Zmaga ZDA: 1.43
  • Neodločen izid: 4.40
  • Zmaga Paname: 7.50

Te kvote odražajo ocenjene možnosti ekip in so uporabne za tiste, ki razmišljajo o stavah na to tekmo. Več pa na 20bet stavnici.

Uruguay
1.13
Uruguay
Bolivija
1X2, Redni del tekme

KR Reykjavik
1.55
KR Reykjavik
Fylkir Reykjavik
1X2, Redni del tekme

Vikingur Reykjavik
1.83
Stjarnan Gardabaer
Vikingur Reykjavik
1X2, Redni del tekme

Fram Reykjavik
1.95
IF Vestri
Fram Reykjavik
1X2, Redni del tekme

Sandefjord Fotball
1.93
Sandefjord Fotball
Ham-Kam
1X2, Redni del tekme

Lillestrom SK
1.80
Lillestrom SK
Kfum Oslo