V ligi NBA se počasi zaključuje redni del. Boji za prvih 6 mest so vse bolj napati saj so to mesta, ki vodijo neposredno v končnico. Kaj vse se bo igralo danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

Philadelphia 76ers – Los angeles Clippers
Los Angeles Clippersi danes gostujejo pri Philadelphij. Phila se trenutno nahaja na 8. mestu vzhodne konference in se krčevito bori, da bi se povzpela na mesta, ki vodijo direktno v končnico. Phila trenutno ni v najboljši formi saj je na zadnjih 10 odigranih tekmah zmagala zgolj 4 krat in kar 6 krat izgubila. Phila trenutno za 6. mestom zaostaja za tekmo in pol. Phila že kar nekaj časa igra brez Embida in kar težko je pričakovati, da bi se lahko povzpeli med šest najboljših ekip. Phila ima trenutno 16 napad in 9 obrambo v ligi. Po asistencah se ekipa nahaja na 27. mestu medtem ko so po skoku 21. Najboljši igralec ekipe je Maxey, ki na tekmo dosega 25.8 točke ob tem doda še 3,6 skoka in podeli 6,1 podaje.

Los Angeles Clippersi pa so v zadnjem obdobju v prostem padu. Ekipa se trenutno nahaja na 5. mestu zahodne konference. Clippersi so trenutno v slabi formi saj so na zadnjih 10 odigranih tekmah dosegli zgolj 4 zmage in nanizali kar 6 porazov. Clippresi so nazadnje izgubili proti Indiani. Ekipa iz Los Angelesa ima trenutno pred 7. mestom zgolj 2 tekmi naskoka in kaj hitro bodo morali poiskati formo iz meseca nazaj ko so bili celo prvi na zahodu. Clippersi imajo trenutno 12 napad in 13 obrambo v ligi. Po asistencah so 20, medtem ko so po skoku 23.  Pri Clippersi je najboljši igralec Kawhi ki na tekmo dosega 23.8 točke ob tem doda še 6 skokov in podeli 3,6 asistence.

Favorit na stavnicah so Clippersi, ki že krvavo potrebujejo kakšno zmago v boju za najboljša mesta v končnici. Kakšna je stavna kvota za zmago ene ali druge ekipe pa preverite na 22bet stavnici.

DJK Fortuna Dilkrath
2.07
ASV Mettmann
DJK Fortuna Dilkrath
1X2, Redni del tekme

FK BSK Banja Luka
1.32
FK BSK Banja Luka
Omarska
1X2, Redni del tekme

Radnik Bijeljina
1.80
FK Drina Zvornik
Radnik Bijeljina
1X2, Redni del tekme

FK Rudar Prijedor
2.20
FK Slavija Sarajevo
FK Rudar Prijedor
1X2, Redni del tekme

Bangor
1.86
Bangor
Institute FC
1X2, Redni del tekme

Maccabi Elite
1.38
Maccabi Elite
Valencia Basket