Športni nasveti 27.11.2020

0
91
stavni nasveti
stavni nasveti bundesliga

Evropska nogometna tekmovanja se za nekaj časa poslavljajo pred nami pa so državna nogometna tekmovanja. V najmočnejših evropskih državnih tekmovanjih nas že danes čaka nekaj tekem pa si kar poglejmo katere so to…

1.87 VfL Wolfsburg – Werder Bremen
Tip: 1 – V najmočnejši Nemški nogometni ligi trenutno vodi Bayern, ki ima pred drugo in tretjo ekipo lige le 1 točko naskoka. Volkovi pa se trenutno nahajajo na 6. mestu in se bodo danes udarili z ekipo Werderja, ki je trenutno na 9. mestu. Domača ekipa je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah 3 krat zmagala in 2 krat remizirala. Werder pa je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah nanizal kar 5 neodločenih izidov. Torej obe dve ekipi sta ne poraženi na zadnjih 5 tekmah in v dobri formi. Werder je v letošnji sezoni v prvenstvu dosegel 2 zmgi, 5 remijev ter 1 poraz. Na drugi strani pa je Wolfsburg še neporažen in ima 3 zmage ter 5 remijev. Razlika med današnjima nasprotnikoma je zorej zgolj 3 točke. V lanski sezoni sta si ekipi razdelili vsaka po 1 zmago. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah pa je uspešnejši Werder, ki beleži 3 zmage, 1 remi ter 1 poraz. Stavnice danes v vlogo favorita postavljajo Wolfsburg, kar je logično saj je v malce boljši formi in tudi višje uvrščen na prvenstveni lestvici. Wolfsburg ima na stavnici bet at home za zmago stavno kvoto 1.87 medtem ko je stavna kvota za zmago Werderja 3.95. Kakšna je stavna kvota za morebiten remi pa preverite na partypoker stavnici. Glede na to, da je domača ekipa v malce boljši formi in višje na lestvici menimo, da bi lahko danes na domačem igrišču slavila. Naš stavni tip je torej zmaga Wolfsberga.

1.92 Darmstadt 98 – Eintracht Braunschweig
Tip: 1

3.40 FC St. Pauli – VfL Osnabrück
Tip: X

2.31 Crystal Palace – Newcastle United
Tip: 1 – Domača ekipa je na prvih 9 prvenstvenih tekmah dosegla 4 zmage, 1 remi ter 4 poraze, kar trenutno zadošča za 11. mesto na prvenstveni lestvici. Newcastel pa je na prvih 9 tekmah 3 krat zmagal, 2 krat remiziral in 4 krat izgubil, kar pa zadošča za zgolj 15. mesto na lestvici. Razlika med tekmecema je torej zgolj 2 točke in v primeru zmage gostov bi se lahko stanje na lestvici tudi obrnilo. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša domača ekipa, ki beleži 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Tudi danes ji stavnice namenjajo manjšo prednost bo pa tale tekma zagotovo zelo izenačena. Naš stavni tip je zmaga domače ekipe.

1.62 Brentford – Queens Park Rangers
Tip: 1

2.46 Real Valladolid – Levante UD
Tip: 1

2.46 Malaga CF – Lugo
Tip: 1

2.65 Alcorcon AD – Girona FC
Tip: X

3.05 Chievo Verona – Lecce
Tip: X

3.20 KFC Uerdingen – SC Verl
Tip: X

2.85 Fleetwood Town – Sunderland AFC
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending