Danes se zaključuje redni del evropskega nogometnega prvenstva. Kaj vse nas čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

Portugalska
1.38
Gruzija
Portugalska
1X2, Redni del tekme

Češka – Turkey
Po porazu proti Portugalski in neodločenem izidu proti Gruziji mora Češka premagati Turčijo, če želi imeti kakršne koli možnosti za napredovanje iz skupine F na Euru 2024. Če jim ne uspe zmagati, bodo šele drugič v zgodovini Evropskih prvenstev zaključili skupinski del brez zmage, kar se je prvič zgodilo leta 2016, ko so prav tako igrali proti Turčiji v zadnji tekmi skupinskega dela.

Čehi so tisto tekmo pred osmimi leti v Lensu izgubili z 2-0, proti Turčiji pa so v skupinskem delu Eura 2008 izgubili s 3-2. Dejansko so zmagali le dve izmed zadnjih osmih medsebojnih tekem (D1, L5). Vse druge skupine razen ene so zaključene pred današnjo, zato ekipa Ivana Haška že ve, da jim točka ne bo dovolj za uvrstitev med najboljše tretjeuvrščene ekipe.

To bi lahko bil tudi način, kako bi se Turčija uvrstila v izločilne boje, čeprav imajo že tri točke, zato upajo na uvrstitev med najboljši dve ekipi. Po petih tekmah brez zmage pred turnirjem (D2, L3) bi to bil odličen dosežek za Turke, še posebej, ker se na zadnjih dveh Eurah niso uspeli prebiti iz skupinskega dela.

Prepričljiva zmaga s 3-1 proti Gruziji v prvi tekmi je vzbudila upanje, da bi lahko Turčija ponovila uspeh iz leta 2008, ko so prišli do polfinala, a so jih Portugalci hitro prizemljili s zmago 3-0 v soboto. Zdaj niso uspeli doseči več kot enega gola v šestih izmed zadnjih sedmih tekem, kar bo zagotovo v mislih trenerja Vincenza Montelle, ki ve, da njegova ekipa potrebuje le točko za zagotovitev uvrstitve med najboljši dve ekipi.

Za tekmo med Češko in Turčijo na Euro 2024 so stavne kvote naslednje: zmaga Češke je ocenjena s kvoto 2.62, remi s kvoto 3.20 in zmaga Turčije s kvoto 2.75. Za podrobnejše informacije in dodatne možnosti stav lahko preverite različne stavne strani, kot sta bet at home ali 20bet.

Belgium
1.60
Ukrajina
Belgium
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
2.10
Slovaška
Romunija
1X2, Redni del tekme

Ekvador
1.50
Ekvador
Jamajka
1X2, Redni del tekme

Mexico
2.25
Venezuela
Mexico
1X2, Redni del tekme

HJK Helsinki
1.33
EIF
HJK Helsinki
1X2, Redni del tekme

Riga FC
1.28
Riga FC
FK Auda