Športni nasveti 26.6.2020

0
41
stavni nasveti nogomet

Liverpool je včeraj po 30 letih osvojil svoj 19 naslov prvaka in trenutno za Manchester Unitedu, ki ima največ državnih nalovov zaostaja zgolj za enega. Torej od 5 nejmočnejših lig prvaka nismo dobili zgolj še v Italiji in Španiji. Danes se bo od najmočnejših 5 lig igralo v Italiji in Španiji več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.47 KFC Uerdingen – Chemnitzer FC
Tip: 2

2.36 Brentford – West Bromwich Albion
Tip: 1 – West Bromwich Albion trenutno v drugi angleški ligi zaseda vodilno mesto in je na zelo dobri poti vrnitve v najmočnejše angleško tekmovanje. Brentford pa je trenutno na 4. mestu to pa je mesto, ki vodi v dodatne kvalifikacije za uvrstitev v prvo ligo. Za obe dve ekipi bo to druga tekma po prekinitvi prvenstva. Domači so prejšnjo tekmo zmagali medtem ko je West Bromwich Albion zgolj remiziral. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je malce uspešnejši West Bromwich Albion, ki ima 2 zmage, 2 remija ter 1 poraz. Danes napovedujemo zmago domače ekipe, ki je denimo na pripravljalni tekmi dobrih 14 dni ndazaj s 2:3 premagala Arsenal, kar priča da je ekipa v dobri formi. Naš savni tip je torej zmaga Brentforda.

1.14 Juventus Turin – Lecce
Tip: 1

1.40 FC Sevilla – Real Valladolid
Tip: 1 – V Španiji so po ponovnem zagonu prvenstva odigrali že kar 4 tekme. Danes bo torej na sporedu 5 in to zgolj v dobrih 14 dneh! Sevilla je v tem obdobju nanizala 1 zmago ter 3 remije, kar na prvenstveni lestvici še vedno zadošča za 4. mesto. Jih je pa v zadnjem času prehitel Atletico Madrid, ki je nanizal 3 zmage in 1 remi. Real Valladolid pa je 1 krat zmagal, 2 krat remiziral in 1 krat izgubil. Torej od Seville je osvojil zgolj točko manj. Real Valladolid se trenutno na prvenstveni lestvici nahaja na 15. mestu in je na varnem mestu, ki zagotavlja obstanek v ligi. Na stavnicah je danes upravičeno favorit Sevilla, ki je na prvenstveni lestvici uvrščena precej višje in se bori za ligo prvakov. Stavna kvota na stavnici bet at home za zmago Seville je 1.40 medtem ko za zmago Real Valladolid znaša 8.40. Stavna kvota za neodločen rezultat pa se giblje nekje okrog 4.40. Tudi po našem mnenju bi morala danes Sevilla dobiti tole tekmo saj je precej boljša na zadnjih 5 medsebojnih tekmah saj imajo kar 4 zmage in zgolj 1 remi. Naš stavni tip je torej zmaga Seville.

1.69 CF Os Belenenses – Sporting CP
Tip: 2

1.36 SV Ried – FC Blau-Weiß Linz
Tip: 1

3.65 Austria Lustenau – SV Horn
Tip: X

1.76 KS Rakow Czestochowa – Arka Gdynia 1929
Tip: 1

1.90 Zaglebie Lubin – Korona Kielce SA
Tip: 1

2.13 Rudar Velenje – NK Triglav Kranj
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending