V evropi je danes premor od kvalifikacijskih tekem za svetovno nogometno prvenstvo. Nič ne de saj je tukaj ogromno NBA tekem, ki nas čaka danes. Več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.83 Burundi – Centralna Afrika
Tip: 1

1.59 Svazi – Guinea-Bissau
Tip: 2

2.85 Cape Verde Islands – Kamerun
Tip: X

1.82 Republika Kongo – Senegal
Tip: 2

1.61 Niger – Slonokoščena obala
Tip: 2

1.55 Mavretanija – Maroko
Tip: 2

1.40 Milwaukee Bucks – Boston Celtics
Tip: 1

1.50 Toronto Raptors – Phoenix Suns
Tip: 2

1.72 New Orleans Pelicans – Denver Nuggets
Tip: 2

1.54 Minnesota Timberwolves – Houston Rockets
Tip: 1

1.49 Dallas Mavericks – Indiana Pacers
Tip: 1 – Miami včeraj ni naredil usluge Dallasu, da bi premagal Portland, saj bi s tem Dallas bil še nekoliko bližje 6. mestu na zahodni konferenci. Nič ne de saj trenutno kaže da Los Angeles Lakersi z nadzvočno hitrostjo letijo v prepad in bodo dokaj kmalu za Dallasom če se hitro ne vrne eden od zvezdnikov. Zagotovo to ne bo James, ki bo manjkal od 4 do 6 tednov. Davis pa naj bi po nekaterih podatkih zaigral v aprilu. Kakorkoli pustimo sedaj Lakerse in se posvetimo današnji tekmi. Dallas je bil včeraj malce aktiven na tržnici in v svoje vrste pripeljal trojkaša, kar bo zagotovo malce izboljšalo met za 3 točke. Indiana na drugi strani pa ni veliko trgovala. Dallas je trenutno na 7. mestu zahodne konference in ima 23 zmag in 19 porazov. Indiana na drugi strani pa je trenutno na 9. mestu vzhodne konference in je trenutno pri 20 zmagah in 23 porazih. Kar se tiče trenutne forme na zadnjih 10 tekmah je Dallas zagotovo v boljši saj je pri 7 zmagah in 3 porazih medtem ko je Indiana pri 5 zmagah in 5 porazih. Na zadnji tekmi je Luka za Dallas odigral eno slabših tekem in danes pričakujemo, da bo zopet fenomenalen in Indiana ne bi smela imeti veliko razlogov za zadovoljstvo. Naš stavni tip je zmaga Dallasa, ki je tudi favorit na stavnicah. Kakšna je stavna kvota za zmago Indiane pa preverite na bet at home stavnici.

1.10 Orlando Magic – Portland Trail Blazers
Tip: 2

1.15 Utah Jazz – Memphis Grizzlies
Tip: 1 – Jazzi so po manjši krizi zopet v zmagovalnem ritmu. Trenutno so nanizali 3 zaporedne zmage in danes imajo lepo priložnost, da dodajo še tretjo. Jazzi so z 32 zmagami in 11 porazi še vedno najboljše moštvo lige NBA jim je pa zelo blizu Phila, ki ima ravno tako 32 zmag s tem, da ima 2 poraza več. Grizliji se trenutno nahajajo na 9. mestu zahodne konference in so tudi v seriji 3 zaporednih zmag. Kar se tiče zadnjih 10 tekem pa so vseeno v bljši formi Jazzi, ki imajo 6 zmag in 4 poraze, medtem ko so grizliji pri 5 zmagah in 5 porazih. Na stavnicah so absolutni favoriti Jazzi in tudi mi menimo, da bodo danes slavili. Naš stavni tip je zmaga Jazzov.

1.42 Golden State Warriors – Atlanta Hawks
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending