Športni nasveti 26.3.2020

0
19
stavni nasveti formula 1

Na današnji četrtek nas čaka nekaj mednarodnih prijateljskih tekem, ki pa realno gledano to niso :). Med sabo se bodo merili Švedski klubi, ki že tako ali tako igrajo potem v prvenstvu. Poleg nogometa bo danes nadaljevanje turnirja CS:GO in še mnogo drugih e-sport iger. Kaj smo pripravili danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.55 IF Väster – IK Virgo
Tip: 2

1.45 Kalmar FF – Jonkopings Sodra
Tip: 1 – Pripravljalne tekme pred začetkom nove sezone so na Švedskem v polni fazi. Danes se bosta med sabo merili ekipi Kalmar FF in Jonkopings Sodra. Kalmar je trenutno v dobri formi saj so na zadnjih 5 tekmah 3 krat zmagali, 1 krat remizirali in 1 krat izgubili. Gostje pa v tem pripravljalnem obdobju niso tako zanesljivi saj beležijo 3 poraze, 1 remi ter samo 1 zmago. Ekipi sta se na medsebojnih tekmah srečali že velikokrat na zadnjih petih pa je uspešnejša domača ekipa, ki ima 3 zmage, medtem ko so gostje slavili 2 krat. Stavnice v vlogo favorita postavljajo domačo ekipo, ki je v boljši formi in uspešnejša na zadnjih medsebojnih tekmah. Naš stavni tip je zmaga Kalmar FF.

1.75 Enskede IK – Alta
Tip: 1 – Ženska prijateljska tekma med ekipama Enskede IK in Alta se bo tudi igrala na Švedskem, saj gre za dve švedsek ekipe. Domačinke so na zadnjih 3 tekmah izgubile 3 krat zapovrstjo medtem, ko ima ekipa Alta na zadnjih 3 tekmah 1 zmago in 2 remija. Vse te tekme pa so bile odigrane že dlje časa nazaj. Danes pričakujemo zanimivo tekmo z zmago domače ekipe. Naš stavnit tip je torej zmaga Enskede IK.

1.74 Markaryds IF – Delary/Pjatteryd
Tip: 1

2.20 Torpedo Zhodino II – Belshina Bobrujsk
Tip: 1

1.86 FC Ruh Brest II – Energetik Bgu Minsk II
Tip: 2

2.05 Motovilikha – Ledokol
Tip: 2

2.05 Amur Team – AkBars Team
Tip: 2

2.25 Tampa Team – Flaers Team
Tip: 1

1.19 I Sleep – Shidiots
Tip: 1

1.19 100 Thieves – Swole Patrol
Tip: 1 – Skupina D danes odpira tekmovanje. Eden izmed strenskih spopadov bo med ekipama 100 Thieves in Swole Patrol. Na stavnicah je absolutni favorit ekipa 100 Thieves, ki je na zadnjih 5 odigranih igrah zmagala 3 krat in 2 krat izgubila. Ko pa pogledamo statistiko ekipe Swole Patrol pa lahko hitro ugotovimo, da na mednarodni sceni nimajo še nobene zmage. Trenutno so v seriji 12 zaporednih porazov. Torej tukaj dvomov ne bi smelo biti in slaviti bi morala ekipa 100 Thieves. Naš stavni tip je torej zmaga 100 Thieves.

1.28 Team Liquid – MiBR
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending