Na današnji petek nas čaka nekaj uvodnih tekem v najmočnejša evropska nogometna tekovanja. Danes se bo igralo v Nemčiji, Španiji, Franciji itd. Poleg nogometa pa danes ne bo manjkalo niti košarke. Več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.79 Werder Bremen – Eintracht Frankfurt
Tip: 2 – Ekipa iz Frankfurta je trenutno najbolj vroča ekipa v najmočnejši Bundesligi. Eintracht Frankfurt je trenutno v seriji 5 zaporednih prvenstvenih zamag kar ga je na prvenstveni lestvici pripeljalo vse do 4. mesta. Pred 5 ekipo lige pa imajo kar varnih 5 točk naskoka. Eintracht Frankfurt je v zadnjem krogu presenetljivo premagal aktualne prvake v vsem kar je možno Bayern. Tekma se je končala z minimalno zmago 2:1. Eintracht Frankfurt za vodilnimi Bavarci zaostaja za 7 točk. Njihov današnji nasprotnik Werder pa se trenutno nahaja na skromnem 12. mestu prvenstvene lestvice in imajo natanko 19 točk manj kot Eintracht Frankfurt. Werder je trenutno v slabi formi saj je na zadnjih 5 tekmah zmagal zgolj 1 krat, 2 krat je remiziral in 2 krat izgubil. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Eintracht Frankfurt, ki beleži 2 zmagi, 3 krat pa se je tekma končala neodločeno. Na stavnicah je pričakovano kljub gostovanju favorit Eintracht Frankfurt, ki ima na stavnici bet at home stavno kvoto za zmago 1.79. Favoriti so predvsem zato, ker so v boljši formi in tudi boljši na zadnjih medsebonih tekmah. Naš stavni tip je zmaga Eintracht Frankfurt.

3.30 SSV Jahn Regensburg – SC Paderborn
Tip: X

2.50 Darmstadt 98 – Karlsruher SC
Tip: 1

2.90 Derby County – Nottingham Forest
Tip: 2

2.19 Empoli FC – FBC Unione Venezia
Tip: 1

2.55 AC Reggiana 1919 – Unione Sportiva Salernitana 1919
Tip: 2

2.29 Levante UD – Athletic Bilbao
Tip: 2

1.83 FC Stade Rennes – OGC Nice
Tip: 1

2.04 Vitória Guimarães – Boavista FC
Tip: 1

1.27 Toronto Raptors – Houston Rockets
Tip: 1

2.24 Boston Celtics – Indiana Pacers
Tip: 2 – Boston je trenutno v katastrofalni formi in z nadzvočno hitrostjo povzi po lestvici vzhodne konference. Bostončani so trenutno zgolj na 9. mestu vzhodne konference. Za takšen padec pa je kriva zadnja serija na 10 tekmah ko smo zmagali zgolj 3 krat izgubili pa kar 7 krat. Indiana na drugi strani pa je točno tam kjer je lani zaključila redni del in sicer na 4. mestu zahodne konference. Indiana je trenutno pri 15 zmagah in 15 porazih na zadnjih 10 tekmah pa imajo serijo 4-6. Torej obe dve ekipi nista ravno v bleščeči formi in tukaj je priložnost praktično za obe dve ekipi, da se vrneta na zmagovalna pota. Naš stavni tip je zmaga Indiane.

1.41 Chicago Bulls – Phoenix Suns
Tip: 2

1.36 Golden State Warriors – Charlotte Hornets
Tip: 1

1.41 Los Angeles Lakers – Portland Trail Blazers
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending