Športni nasveti 26.2.2020

0
35
stavni nasveti uefa

Včeraj je Bayeren sredi londona zmagal s 3:0 in si praktično že zagotovil napredovanje v četrtfinale lige prvakov saj je prednost pred povratno tekmo na domačem igrišču zares ogromna. V drugi tekmi med Napolijem in Barcelono pa bo še kako zanimivo saj se je tekma končala z 1:1. Danes pa nas čakata še zadnji dve tekmi v osmini finala in sicer Real bo doma gostil Manchester City medtem ko bo Juventus gostoval pri Lyonu. Zanimivo bo tudi v ligi NBA več pa seveda v spodnjem stavnem pregledu.

1.79 Sporting Braga – Glasgow Rangers
Tip: 1

2.41 Real Madrid – Manchester City
Tip: 2 – Za sinje modre je letos liga prvakov praktično še edina pričožnost, da osvojijo kakšno odmevno lovoriko. Domače prvenstvo je praktično odločeno saj ima Liverpool 22 točk naskoka. Je pa to tudi ena zadnjih priložnosti za MAnchester City če vemo, da so dobili dvoletno kazen nastopanja v ligi prvakov. V teh dveh letih pa znajo iz kluba pobegniti ključni igralci in tudi trener v kolikor se kazen zares potrdi. Za Manchester je letošnja sezona torej “must win”. Ima pa strateg Guardiola eno težavo s španskimi klub. Odkar ni več trener Barcelone še ni izločil španskega kluba v ligi prvakov v izločilnih bojih. Obe dve ekipi trenutno nista ravno v bleščeči formi. Real je nazadnje v prvenstvu izgubil proti Levanteju in tako vodstvo v ligi prepustil Barceloni. Manchester City pa ima na zadnjih 5 tekmah v vseh tekmovanjih samo 3 zmage in kar 2 poraza. Za danes napovedujemo zelo zanimivo tekmo v kateri pa dajemo manjšo prednost Manchester Cityu, saj bodo gotovo bolj želnji uspeha kot Real, ki je v zadnjih letih osvojil kar 4 naslove v ligi prvakov. Naš stavni tip je torej zmaga Manchester Citya, ki je tudi favorit na stavnicah.

2.00 Olympique Lyon – Juventus Turin
Tip: 2

2.45 Utah Jazz – Boston Celtics
Tip: 2

1.42 Phoenix Suns – Los Angeles Clippers
Tip: 2

1.45 San Antonio Spurs – Dallas Mavericks
Tip: 2

1.14 Houston Rockets – Memphis Grizzlies
Tip: 1

1.16 Miami Heat – Minnesota Timberwolves
Tip: 1 – Miami ima danes priložnost, da prekine slabo serijo na zadnjih 10 tekmah in dozeže zmago nad zelo slabimi Volkovi v letošnji sezoni. Miami je na zdnjih 10 tekmah slavil zgolj 4 krat in kar 6 krat izgubil. Ta slaba serija jih je iz 2. mesta na vzhodni konferenci potisnila na 4. mesto in nevarno približala 5. mestu na katerem je Philadelphija. Minnesota je sezono sicer začela odlično, ampak sedaj je njihova forma tako slaba, da so na predzadnjem mestu zahodne konference. Poleg slabe forme so trenutno tudi v seriji 5 zaporednih porazov. Na zadnjih 10 tekmah so dosegli zgolj 1 zmago. Miami danes ne bi smel imeti večjih težav z volkovi in bi moral doma doseči še 24 zmago v sezoni. Naš stavni tip je zmaga zmaga Miamija.

1.73 Atlanta Hawks – Orlando Magic
Tip: 2

1.30 Cleveland Cavaliers – Philadelphia 76ers
Tip: 2

1.81 Charlotte Hornets – New York Knicks
Tip: 2

1.82 Washington Wizards – Brooklyn Nets
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending