Danes nas čaka nekaj uvodnih tekem v najmočnejše nogometne lige v evropi. V najmočnejši Nemški ligi se bosta med sabo pomerila Stuttgart in Mainz 05. Kaj vse nas še čaka od najmočnejših evropskih nogometnih lig danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.37 Bundesliga VfB Stuttgart – FSV Mainz 05
Tip: 2 – Stuttgart letošnje sezone zagotovo ni začel najbolje saj se trenutno nahaja na zgolj 16. mestu prvenstvene lestvice. To pa je mesto, ki ob koncu sezone ne zagotavlja obstanka v najmočnejši ligi. Stuttgart je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah dosegel zgolj 2 točki, kar priča da je v zelo slabi formi. Stuttgart je v letošni sezoni na 12 tekmah dosegel 2 zmagi, 4 remije in 6 porazov. Njihov današnji nasprotnik Mainz je sezono začel precej bolje saj se trenutno nahaja na 8. mesto. Mainz je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah v precej boljši formi saj beleži 2 zmagi 2 remija in 1 poraz. Mainz je v letošnji prvenstveni sezoni dosegel 5 zmag, 3 remije in 4 poraze. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Mainz, ki beleži 3 zmage in 2 poraza. Povdariti pa velja, da je Stuttgart v lanski sezoni dobil obe dve prvenstveni tekmi. Glede na trenutno formo danes dajemo prednost Mainzu. Kakšna je stavna kvota za zmago Stuttgarta ali remi pa preverite na 22bet stavnci.

1.99 2. Bundesliga Jahn Regensburg – Dynamo Dresden
Tip: 1

3.35 2. Bundesliga Fortuna Düsseldorf – 1. FC Heidenheim
Tip: X

1.67 Prvenstvo West Bromwich Albion – Nottingham Forest
Tip: 1

1.92 Serie A Cagliari – US Salernitana
Tip: 1

2.14 Serie B FC Crotone – LR Vicenza
Tip: 1

1.78 Serie B US Lecce – Ternana Calcio
Tip: 1

1.49 Primera Division Athletic Bilbao – Granada
Tip: 1

2.50 Segunda Division AD Alcorcon – CD Lugo
Tip: 1

2.85 Segunda Division CD Mirandes – Real Oviedo
Tip: X

1.86 Ligue 1 RC Lens – Angers SCO
Tip: 1 – Obe dve ekipi sta pozitivno presenečenje v letošnji sezoni vsaj na začetku. Lens se trenutno nahaja na visokem 4. mestu prvensvene lestvice in za drugim mestom denimo zaostaja zgolj za 2 točki. Lens je v letošnji sezoni dosegel 7 zmag, 3 remije in 4 poraze. Angers na drugi strani pa je sezono začel s 5 zmagami, 6 remiji in 3 porazi, kar ga trenutno postavlja na 6. mesto. Obe dve ekipi pa trenutno nista v najboljši formi če pogledamo zadnih 5 odigranih tekem. Lens je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 2 zmagi in nanizal 3 poraze. Angers pa je v tem obdobju dosegel 1 zmago, 2 remija in 2 poraza. Sta pa ekipi izenačeni na zadnjih 5 medsebojnih tekmah saj sta obe dve dosegli po 1 zmago, 3 krat pa sta se razšli brez zmagovalca. Danes prednost dajemo domači ekip zato je naš stavni zmaga Lensa.

2.49 Primeira Liga Moreirense FC – Gil Vicente FC
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending