V Afriki se nadaljuje Afriški pokal narodov, kjer so že na sporedu izločilni boji. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.69 Afriški pokal narodov, Izločilni boji Mali – Ekvatorialna Gvineja [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – V osmini finala se bosta med sabo pomerili Mali in Gvineja. Mali je v svoji skupini osvojil prvo mesto, kjer je 2 krat zmagal in 1 krat remiziral. Gvineja pa je v svoji skupini osvojila 2. mesto. Gvinejci so prvo tekmo izgubili proti Slonokoščeni Obali potem pa so nanizali 2 zaporedni zmagi. Mali je danes favorit na stavnicah in je tudi uspešnejši na medsebojnih tekmah. Ekipi sta se v Afriškem pokali pomirili pred 6 leti in takrat je 2 krat slavil Mali z 1:0. Mali je tudi v boljši formi če pogledamo zadnjih 5 odigranih tekem, kjer beleži 4 zmage in 1 remi. Gvinejci pa so v tem obdobju dosegli 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Naš stavni tip je zmaga Malija.

2.25 Afriški pokal narodov, Izločilni boji Slonokoščena Obala – Egipt [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.79 3.Liga TSV Havelse – SV Wehen Wiesbaden
Tip: 2

1.87 3.Liga MSV Duisburg – 1. FC Magdeburg
Tip: 2

1.10 Berlin-Liga TuS Makkabi Berlin – Turkiyemspor
Tip: 1

1.16 Državni Pokal SFC Stern 1900 – VSG Altglienicke
Tip: 2

1.61 Prvenstvo West Bromwich Albion – Preston North End
Tip: 1

1.68 Državna liga jug Havant & Waterlooville FC – Tonbridge Angels
Tip: 1

2.13 Ligue 1 Angers SCO – AS Saint Etienne
Tip: 1 – V zaostali tekmi 20. kroga se bosta med sabo pomerili ekipi Angersa in Saint Eitennea. Najtrofejnejša Francoska ekipa Saint Etienne se letos nikakor ne znajde in je trenutno na avtocesti za drugo ligo saj se nahaja na povsem zadnjem mestu z zgolj 12 osvojenimi točkami. Anger pa se trenutno nahaja na 12. mestu in je trenutno pri 29 točkah kar sploh ni slabo za ekipo, ki naj bi se borila za obstanek. NA zadnjih 5 prvenstvenih tekmah so gostje v katastrofalni formi saj so v seriji 5 zaporednih porazov. Angers pa je v tem obdobju dosegel 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. Na stavnicah je danes manjši favorit domače moštvo. Tudi sami dajemo prednost domačim, ampak kaj hitro se lahko kaj zakomplicira saj zmago potrebujejo tudi gostje, ki si verjetno želijo obstanka med elito glede na to, da imajo največ naslovov prvaka v svoji vitrini. Naš stavi tip je zmaga Angersa.

1.33 Serie B US Lecce – LR Vicenza
Tip: 1