Danes bo stavno bolj zanimiv dan vsaj kar se nogometa tiče, saj se bo igrala angleška nogometna liga. Poleg nogometa bo danes na sporedu tudi nekaj NBA obračunov več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.06 Eintracht Braunschweig – 1. FC Heidenheim
Tip: 2

2.85 Fortuna Düsseldorf – Hamburger SV
Tip: 1

1.80 VfL Osnabrück – SpVgg Greuther Fürth
Tip: 2

2.36 Crystal Palace – West Ham United
Tip: 2

1.93 Newcastle United – Leeds United
Tip: 2

1.19 West Bromwich Albion – Manchester City
Tip: 2 – Manchester City je po slabem začetku sezone stvari že počasi postavil na svoje mesto in trenutno za vodilnim mestnim tekmecem zaostaja zgolj za 2 točki s tem, da ima tekmo manj. Manchester City je tudi v odlični prvenstveni formi saj je na zadnjih 5 tekmah dosegel prav toliko zmag. Ta odlična forma ga je tudi popeljala vse do 2. mesta. WBA na drugi strani pa je ravno tako na drugem mesti, če lestvico gledamo v obrnjenem vrestnem redu. WBA je torej na mestih, ki vodijo v drugo angleško ligo in so trenutno zgolj pri 11 točkah. Za varnim mestom, torej zaostajajo za kar debelih 6 točk! V vseh tekmovanjih pa je Manchester City v seriji kar 10 zaporednih zmag. Na stavnicah je torej danes absolutni favorit Manchester City, ki ima na bet at home stavnici stavno kvoto za zmago nekje okrog 1.19. Povdariti pa velja, da jo je WBA ne dolgo nazaj že zagodel Liverpoolu in da bo danes zagotovo poizkušal to storiti še proti sinje modrih. Kakorkoli tudi ko pogledamo zadnjih 5 medsebojnih tekem lahko hitro vidimo, da je statistika na strani Manchester Citya, ki ima 4 zmage in zgolj 1 remi. Naš stavni tip je torej zmaga Manchester Citya.

2.16 Southampton – Arsenal FC
Tip: 2

1.11 Utah Jazz – New York Knicks
Tip: 1 – Utah Jazz je trenutno v odlični formi in je na zahodni konferenci na visokem 3. mestu. Za vodilnimi Lakersi zaostajajo zgolj za 2 zmagi. Jazzi so trenutno pri 12 zmagah in le 4 porazih, poleg tega so tudi v seriji 8 zaporednih zmag. Danes jih čakajo nepredvidljivi Knicksi, ki so letos pri 8 zmagah in zgolj 10 porazih. Knicksi so tako na visokem 8. mestu vzhodne konference in so definitivno veliko presenečenje letošnje “čudne” sezone. Knicksi so sicer trenutno padli v serijo 2 zaporednih porazov, katero bodo danes poizkušali presekat vendar bo to skoraj nemogoče. Pri Knicksih je najboljši igralec Julius Randle, ki na tekmo dosega največ točk, skokov in presenetljivo tudi asistenc. Pri Jazzi pa je prvi strelec Mitchell medtem ko je prvi skakalec in bloker Gobert na 205 miljonih za 5 let. Jah kdo bi mu zameril, saj so mu Jazzi dali takšno pogodbo in si je ni izbral sam. Pustimo sedaj to in povejmo, da se bodo Jazzi danes zagotovo želeli odolžiti za zadnji poraz proti Knicksom iz 7. januarja letos (112-100). Naš stavni tip je torej zmaga Jazzov.

2.03 Erzgebirge Aue – FC Kickers Wurzburg
Tip: 1

2.41 Bristol City – Huddersfield Town
Tip: 1

2.40 Millwall – Watford FC
Tip: 2

2.00 Inter Milan – AC Milan
Tip: 1

2.04 Alcorcon AD – Albacete Balompie
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending