Četrtek je pred nami in danes se nam obeta derbi v Angleški najmočnejši nogometni ligi. Danes se bosta med sabo udarula Manchester United in Chelsea FC. Kaj vse bo še na sporedu pa v spodnjem stavnem prgledu.

Manchester United – Manchester United bo igral proti Chelsea v Premier ligi v četrtek. Če se izognejo porazu proti Chelsea, ki je trenutno v slabši formi, si bodo zagotovili igranje v Ligi prvakov. Manchester United ima trenutno 3 točke naskoka pred Liverpoolom in na zadnjih dveh tekmah potrebuje zgolj točko za potrditev igranja v ligi prvakov. Manchester United je na zadnjih 5 odigranih tekmah v ligi dosegel 3 zmage in 2 poraza. Londončani pa bodo letošnjo sezono poizkušali kar se da hitro pozabiti, saj se trenutno nahajajo zgolj na 12. mestu prvenstvene lestvice. Chelsea je letos na 36 odigranih tekmah dosegel zgolj 11 zmag, 10 remijev in 15 porazov. Ekipa je letos zabila zgolj 36 zadetkov prejela pa kar 42. No tudi tukaj Manchester United ne belsti ravno in je letos zabil zgolj 52 zadetkov prejel pa zgolj enega manj kot Londončani in sicer 41. Chelsea je na zadnjih 5 odigranih tekmah v katastrofalni formi saj je zmagal zgolj 1 krat, 1 krat je remiziral in kar 3 krat izgubil. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah med tema dvema tekmecema ni uspešnejši nihče saj sta se ekipi kar 5 krat razšli brez zmagovalca. Na teh 5 tekmah je padlo tudi bore malo zadetkov in sicer zgolj 6, ka rje v povprečju dober zadetek na tekmo. Na zadnjih 3 medsebojnih tekmah sta obe dve ekipi tudi dosegli zadetek. Manchester United torej danes igra za ligo prvakov medtem ko Londončani zgolj za čast. Kako se bo razpletla ta zaostala tekma pa bomo videli danes pozno zvečer.
1.62 – Rdeči vragi so favoriti na stavnici. Kakšna je stavna kvota za remi ali zmago gostov pa preverite na 22bet stavnici.
Manchester United – Chelsea FC
1X2, Redni del tekme

Valencia FC
2.37
RCD Mallorca – Valencia FC
1X2, Redni del tekme

Athletic Bilbao
2.40
CA Osasuna – Athletic Bilbao
1X2, Redni del tekme

Vikingur Reykjavik
1.87
Ka Akureyri – Vikingur Reykjavik
1X2, Redni del tekme

Breidablik Kopavogur
1.93
Breidablik Kopavogur – Valur Reykjavik
1X2, Redni del tekme

MKE Ankaragücü
2.70
MKE Ankaragücü – Buyuksehyr Bld.spor
1X2, Redni del tekme

Beroe Stara Zagora
1.58
Beroe Stara Zagora – PFC Spartak Varna
1X2, Redni del tekme

FC Zürich
2.27
FC Winterthur – FC Zürich
1X2, Redni del tekme

FC St. Gallen
2.45
Grasshopper Club Zurich – FC St. Gallen
1X2, Redni del tekme

Servette Geneva FC
1.76
Servette Geneva FC – FC Basel
1X2, Redni del tekme

BSC Young Boys Bern
2.03
FC Lugano – BSC Young Boys Bern
1X2, Redni del tekme

FC Luzern
2.15
FC Sion – FC Luzern