Športni nasveti 25.5.2019

0
185
stavni nasveti formula 1

V Italiji se danes začenja zadnje prvenstveno kolo z dvema tekmama in sicer med sabo se bosta udarila Bologna FC in SSC Napoli ter Frosinone in Chievo Verona. Prvak je že znan, medtem ko je borba za 3. in 4. mesto, ki vodita v ligo prvakov zelo napeta saj so štiri ekipe v samo 3 točkah razlike. Tudi v coni za izpad še ni vse odločeno. Znano je le, da bosta zagotovo izpadli ekipi Chievo in Frosinone, medtem ko kdo bo tretja ekipa bomo izvedeli jutri. Poleg nogometa in hokeja bo danes na sporedu tudi 6. tekma serije med Trontom in Bucksi, ki pa že lahko da potnika v finale. Pa si kar poglejmo kaj vse nas čaka v današnjih stavnih nasvetih.

1.44 Rusija – Finska [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.77 SK Rapid Wien – SCR Altach
Tip: 1

2.05 Sporting CP – FC Porto [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.92 Kanada – Češka [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.56 RB Leipzig – Bayern München [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.81 Bologna FC – SSC Napoli
Tip: 2 – Prvenstvo je odločeno in tale tekma nima praktično nobenega pomena. Napoli bo zopet osvojil drugo mesto, medtem ko bo Bologna končala nekje v spodnjem delu lestvice. Napoli je trenutno v odlični formi saj beležijo kar 4 zaporedne zmage in zaradi tega razloga jim danes napovedujemo še 5. Poleg tega pa je lepo zaključiti prvenstvo z zmago. Naš stavni tip je zmaga Napolija stavno kvoto za morebitno presenečenje pa preverite na 1xbet stavnici.

1.62 FC Barcelona – Valencia CF [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.18 Frosinone – Chievo Verona
Tip: 1

1.71 Toronto Raptors – Milwaukee Bucks
Tip: 1 – Danes bo na sporedu 6 tekma v Torontu in kaj lahko se zgodi, da bodo bojevniki danes dobili nasprotnika v velikem finalu. Torontu je na 5. tekmi prvič v zgodovini kluba v konferenčnem finalu uspelo zmagati na gostujočem terenu in s tem so tudi povedli v seriji s 3:2. Potem ko so Milwaukee Bucks dobili prve dve tekme so jih že vsi videli v velikem finalu, ampak Toronto se s tem ni strinjal in sedaj v seriji vodi s 3:2 in ima danes na domačem igrišču prvo zaključno žogico za prvi velik finale v zgodovini kluba. Najbolj zaslužen za gostojočo zmago Toronta pa je bil kot je že v navadi Kawhi Leonard, ki je 15 svojih od skupno 35 točk dosegel v zadnji četrtini in tako tehtnico obrnil na stran svoje ekipe. Kawhi Leonard je dosegel tudi rekord kariere s 9 asistencami. Poleg 35 točk in 9 asistenc je dodal še 7 skokov. Odlično je ustavljal tudi glavnega kandidata za MVP rednega dela Giannis Antetokounmpo, ki je dosegel le 24 točk. Cilj Toronta je zagotovo danes zaključiti serijo in se uvrstiti v velik finale na drugi strani pa imajo najboljše moštvo rednega dela cilj da serijo pripeljejo nazaj v Milwaukee in si na domačem igrišču zagotovijo finale. Naš stavni tip za danes pa je zmaga Toronta, ki je po našem mnenju v boljšem psihološkem stanju poleg tega igrajo tudi doma.

https://www.youtube.com/watch?v=Fl1DouOiwhk

PUSTITE KOMENTAR

Sending