V ligi NBA se dogajajo presenečenja in danes so zopet preseneljivo Bojevniki že drugič na 3 tekmah doma izgubili proti LAC. LAC so tako serijo znižali na 3:2 in imajo priložnost, da jo doma izenačijo na 3:3 in tako izsilijo 7 tekmo. Vsi analitiki so pričakovali, da bodo bojevniki šli gladko skozi, ampak to se ni zgodilo in serija še kar treja in bo ena daljših serij v prvem krogu končnice. Danes nas čaka še ena zelo zanimiva tekma končnice med San Antonio Spurs in Denver Nuggets, ki se poleg prej omenjene tekme še borijo v prvem krogu končnice medtem ko so vsi ostali potniki v drugi krog že znani. Poleg košarke nas danes čaka tudi nekaj zanimivih nogometnih tekem in pa seveda končnica lige NHL. Pa si kar poglejmo kaj smo danes pripravili v brezplačnih stavnih nasvetih.

1.65 San Antonio Spurs – Denver Nuggets
Tip: 1 – Danes bo v San Antoniu na sporedu 6 tekma serije v kateri s 3:2 vodijo Denver Nuggets. San Antonio danes tako nujno potrebuje zmago, da še ostane v igri za napredovanje v drugi krog končnice. Denver je prejšnjo tekmo dobil s 108 proti 90 na domačem igrišču in si tako zagotovil prednost v seriji. Na tej tekmi sta odlično igrala Jamal Murray, ki je dosegel 23 točk in pa Nikola Jokić, ki je znova bil blizu trojnemu dvojčku. Jokić je tako dosegel 16 točk imel 11 skokov in 8 asistenc. Glede na to da je na 4 tekmi Denverju po 7 letih le uspelo zmagati v San Antoniu menimo, da danes tega dosežka ne morejo ponoviti in da bodo Spursi tole tekmo dobili in izsilili 7. tekmo v Denverju kjer pa bo mogoče prav vse. Naš stavni tip za danes je zmaga San Antonia.

3.39 Real Sociedad – Villarreal CF
Tip: X

1.99 Getafe CF – Real Madrid
Tip: 2 – Mestni derbi, ki pa je še kako pomemben za Getafe, ki se krčevito bori za ligo prvakov in ima pred peto uvrščeno Sevilljo samo 2 točki naskoka. Getafe danes nujno potrebuje kakšno točko, da obdrži mesto na katerem je. Getafe je sicer v odlični formi saj je v prejšnjem krogu premagal ravno Sevilla s kar 3:0, ampak danes jih čaka precej težji nasprotnik, ki v letošnji sezoni igra toplo hladno. Real iz Madrida je na prvenstveni lestvici tretji in bo tam verjetno tudi ostal. Na zadnji tekmi je premagal Bilbao s 3:0 in s tem pokazal da niso v slabi formi. Danes vseeno dajemo prednost Realu, ki je precej uspešen na medsebojnih tekmah saj ima na zadnjih 5 tekmah kar 5 zmag! Naš stavni tip je zmaga Real Madrida.

1.55 Crvena Zvezda Beograd – Partizan Beograd
Tip: 1

1.31 FC Sevilla – Rayo Vallecano
Tip: 1

1.66 FC Zürich – FC Basel
Tip: 2

1.67 Atalanta Bergamasca Calcio – ACF Fiorentina
Tip: 1

2.06 St. Louis Blues – Dallas Stars
Tip: 1

2.05 Boston Bruins – Columbus Blue Jackets
Tip: 1