Tudi danes se obeta nova doza reprezentančnega nogometa. V kolikor vam je to všeč ali ne, bo sedaj nekje naslednjih sedem dni namenjeno reprezentančnim akcijam. Na delu bo seveda tudi Slovenija, ki je včeraj premagal Hrvaško z 1:0. Prav tako pa se igra liga NBA, več pa v spodnjem delu članka.

1.70 Izrael – Danska
Tip: 2

1.46 Bolgarija – Švica
Tip: 2

3.30 Škotska – Avstrija
Tip: 1

1.33 Lihtenštajn – Armenija
Tip: 2

1.27 Švedska – Gruzija
Tip: 1

1.13 Nemčija – Islandija
Tip: 1 – Tekma se bo igrala ob 20:45 uri, gre pa seveda za kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu. Že takoj nam je lahko jasno da Islandijo čaka misija nemogoče. Nemčija je namreč nepremagana na zadnjih 33 kvalifikacijskih tekmah. Ta res nor niz traja vse od leta 2001. V tem obdboju je Nemčija nanizala kar 28 zmag in samo 5 remijev. Nemčija je tudi edina reprezentanca, ki je v vsakem posamičnem desetletju, od kar trajajo svetovna prvenstva, vedno dosegla vsaj tretje mesto. Je pa nemčija na zadnji tekmi Lige narodov izgubila proti Španiji z kar 6:0. Še dodaten motiv, da nemški elf danes pride nazaj na zmagovalna pota. Na drugi strani je Islandija v seriji petih zaporednih porazov. Na zadnji tekmi Lige Narodovo jih je Anglija premagala kar z 4:0. Reprezentanci sta se nazadnje pomerili leta 2003 in sicer na kvalifikacijah za Euro. Videli pa smo remi 0:0 in zmago Nemčije z 3:0. Naš stavni namig pa je seveda zmaga Nemčije z več kot 2 goloma razlike.

1.13 Italija – Severna Irska
Tip: 1

1.23 Andora – Albanija
Tip: 2

1.64 New York Knicks – Washington Wizards
Tip: 1

1.37 San Antonio Spurs – Los Angeles Clippers
Tip: 2

1.47 Los Angeles Lakers – Philadelphia 76ers
Tip: 2 – Obe dve ekipi sta trenutno oslabljeni. Pri Lakersih manjkata oba dva prva zvezdnika medtem ko pri Phili manjka Embid. Kljub temu, da pri Phili manjka kar nekaj igralcev pa so vseeno v fantastični formi saj imajo na zadnjih 10 tekmah kar 9 zmag in zgolj 1 poraz. Lakersi pa trenutno tonejo in tonejo na zadnjih 10 tekmah so namreč zmagali zgolj na 5 tekmah in ravno toliko so jih tudi izgubili. Lakersi so tudi trenutno v seriji 3 zaporednih porazov, medtem ko je Phila v seriji 3 zaproendih zmag. Lakersi se trenutno nahajajo na 4. mestu zahodne konference z 28 zmagami in 16 porazov. Phila pa je trenutno prva na vzhodni konferenci z 30 zmagami in 13 porazi. Lakersi so nazadnje izgubili proti pelikanom medtem ko so 76ersi zmagali proti bojevnikom. Na stavnicah so danes favorit gostje in s tem se strinjamo tudi mi. Naš stavni tip je zmaga Philadelphije. Kakšna je stavna kvota za zmago Lakersov pa preverite na 22bet stavnici.

2.10 Sacramento Kings – Golden State Warriors
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending