Športni nasveti 25.3.2020

0
23
stavni nasveti nogomet

Za danes so nam stavnice pripravile nekaj nogometnih tekem, košarkarskih obračunov, veliko pa je zoper E-Sportsa oz. stav na računalniške igre. Katere tekme smo stavili mi pa lahko preverite v spodnjem stavnem pregledu.

2.34 Juventus Managua – Deportivo Walter Ferreti
Tip: 1 – Domača ekipa je trenutno v malce slabši formi, ki jo je potisnila na 7. mesto prvenstvene lestvice. Na zadnjih 5 tekmah je ekipa zmagala samo 1 krat, 3 krat je remizirala in 1 krat izgubila. Na drugi strani pa je Deportivo slavil na 3 tekmah, 2 krat pa je izgubil. Deportivo se tako trenutno nahaja na 4. mestu prvenstvene lestvice in ima pred Juventusom 5 točk naskoka. Ekipa Deportiva je res na zadnjih 5 tekmah izgubila večkrat kot ekipa Juventusa, so pa gostje osvojili več točk saj so večkrat zmagali. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša ekipa Deportiva, ki beleži 3 zmage medtem ko je Juventus slavil le 1 krat, 1 krat pa se je tekma končala neodločeno. Danes pa bomo malce tvegali in stavili, da bo domača ekipa premagala Deportivo in se s tem na lestvici pribljižala na 2 točke zaostanka za njimi. Naš stavni tip je torej zmaga Juventusa. Za to tekmo bodo na voljo tudi stave v živo na stavnicah.  

2.21 Real Madriz – Art Municipal Jalapa
Tip: 1 –

1.60 Deportivo Ocotal – Real Esteli
Tip: 2

1.55 Las Sabanas CF – Diriangen FC
Tip: 2 – V Nikeragvi se še vedno igra nogometno prvenstvo in danes se bosta med sabo pomerili ekipi Las Sabanas CF in Diriangen FC. Gre za obračun prve in zadnje ekipe na prvenstveni lestvici. Diriangen FC trenutno zaseda prvo mesto na prvenstveni lestvici in je na 10 tekmah dosegel 7 zmag, 2 remija ter 1 poraz. Pred drugo uvrščeno ekipo ima tako po 10 odigranih krogih natanko 1 točko prednosti. Las Sabanas CF pa so na prvenstveni lestvici na zadnjem 10 mestu. Na 10 odigranih tekmah so dosegli zgolj 1 zmago, 2 remija in kar 7 porazov. Gostje so trenutno v zelo dobri formi saj so na zadnjih 5 tekmah 4 krat zmagali in samo 1 krat remizirali. Na drugi strani pa je domača ekipa dosegla zgolj 1 točko na zadnjih 5 odigranih srečanjih. Ekipi sta se do sedaj med sabo pomerili 3 krat in si razedelili vsaka po 1 zmago, medtem ko se je 1 krat srečanje razšlo z neodločenim izidom. Glede na formo in trenuten položaj na lestvici menimo, da bi danes morali slaviti gostje in to dokaj lahkotno. NAš stavni tip je zmaga Diriangen FC. 

3.19 Chinandega FC – Managua FC
Tip: X

1.39 Prima eSport – Vinkelparty
Tip: 1

1.23 Benimobroderna – Lilmix
Tip: 2

1.36 flisk – Sons of Lennart
Tip: 2

1.74 Valhalla Vikings – Lotb
Tip: 2

1.08 INSIS Yekaterinburg – Energomiks II Yekaterinburg
Tip: 1

1.30 Uralvolley – UrFU Yekaterinburg
Tip: 1

 

PUSTITE KOMENTAR

Sending