Športni nasveti 25.2.2020

0
112
stavni nasveti uefa

Danes je čas za ligo prvakov. V osmini finala bosta danes na sporedu dve tekmi. Med sabo se bosta spopadli ekipi Napoli in FC Barcelona ter Chelsea FC in Bayern München.  V ligi NBA pa nas danes čaka derbi vzhodne konference med Torontom in Milwaukee Bucksom. Kaj vse se bo še dogajalo danes v ligi prvakov pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.14 SSC Napoli – FC Barcelona
Tip: 2 – Napoli je v zadnjem obdobju precej dvignil formo saj je na zadnjih 5 tekmah slavil kar 4 krat. Ravno zaradi dviga forme Napolija se nam danes obeta zelo zanimiv obračun. Barcelona je sicer na zadnjih 5 tekmah tudi slavila 4 krat in zgolj 1 krat izgubila, ampak klub pretresa afera v kateri naj bi predsetnik najel oglaševalske agencije, da bi te blatile igralce. Barcelona ima poleg tega tudi velike težave s poškodbami in prav zanimivo bo danes spremljati s kakšno taktiko se bodo lotili Napolija, ki je kot so že rekli prišel v odlično formo. Ekipi sta do sedaj med sabo odigrali 4 prijateljske tekme na katerih je 3 krat slavila Barcelona 1 krat pa Napoli. Tuje stavnice danes manjšo prednost dajejo Barceloni, ki je na papirju vendarle močnejša ekipa kot Napoli. Tudi sami bomo stavili na Barcelono saj menimo, da je Messi zopet našel tisto pravo formo in bo danes odločil tole tekmo. Messi je denimo na zadnji tekmi dosegel kar 4 zadetke. Naš stavni tip je zmaga Barcelone.

1.91 Chelsea FC – Bayern München
Tip: 2

1.13 Indiana Pacers – Charlotte Hornets
Tip: 1

1.95 Toronto Raptors – Milwaukee Bucks
Tip: 1 – Te dve ekipe imata iz lanske sezone veliko neporavnanih računov. V finalu vzhodne konference je lani s 4:2 napredoval Toronto in tako na koncu osvojil naslov prvaka. V rednem delu je letos popolnoma enaka slika kot lani Bucksi so prvi Toronto pa je kljub izgubi Leonarda na visokem drugem mestu vzhodne konference. So pa Bucksi trenutno edino moštvo, ki že ima zagotovljeno igranje v končnici letošnje sezone. Obe dve ekipi sta v odlični formi če pogledamo obdobje zadnjih 10 tekem. Lahko bi celo rekli, da je Toronto v malce boljši saj so na zadnjih 10 tekmah zmagal 9 krat, medtem ko Bucksi 8 krat. Toronto je zelo zanesljiv tudi na domačem igrišču, kjer imajo letos 23 zmag in 7 porazov. Še boljši kot je Toronto doma pa so Bucksi na gostovanjih kjer so letos dobili kar 23 tekem izgubili pa zgolj 5. Za danes napovedujemo tekmo na nivoju končnice saj bodo tako enki kot drugi želeli dokazati svoje. V letošnji sezoni sta se ekipi enkrat že pomerili in takrat so slavili Bucksi s 115:105. Danes pa doma igra Toronto in po našem mnenju so v manjši prednosti, kljub temu, da stavnice v vlogo favorita postavljajo Buckse. Naš stavni tip je zmaga Toronta.

1.32 Chicago Bulls – Oklahoma City Thunder
Tip: 2

1.09 Denver Nuggets – Detroit Pistons
Tip: 1

1.46 Portland Trail Blazers – Boston Celtics
Tip: 2

1.40 Golden State Warriors – Sacramento Kings
Tip: 2

1.26 Los Angeles Lakers – New Orleans Pelicans
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending