Vikend je za nami in pred nami je ponedeljek, ki kar se tiče nogometa ne bo postregel ravno z razburljivimi tekmami. Še najbolj zanimivo bo v ligi NBA, kjer se nam obeta kar 10 tekem več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.20 Wycombe Wanderers – Tottenham Hotspur
Tip: 2

1.88 Brescia – AC Monza Brianz 1912
Tip: 2

2.27 Athletic Bilbao – Getafe CF
Tip: 1

2.70 FC Cartagena – Mirandes
Tip: 2

2.42 FC Sochaux – Toulouse FC
Tip: 2

2.85 Le Mans UC 72 – FC Red Star 93
Tip: 1

2.05 Rio Ave – Santa Clara
Tip: 1

1.25 Benfica Lizbona – CD Nacional
Tip: 1

1.41 Sporting Farense – FC Porto
Tip: 2

1.81 Orlando Magic – Charlotte Hornets
Tip: 2

1.32 Detroit Pistons – Philadelphia 76ers
Tip: 2

1.65 Indiana Pacers – Toronto Raptors
Tip: 1

1.26 Brooklyn Nets – Miami Heat
Tip: 1 – Netsi še niso povsem uigrani ekipa in od njih lahko kasneje pričakujemo še veliko več, kar trenutno kažejo. Netsi so trenutno pri 10 zmagah in 8 porazih in trenutno na vzhodni konferenci zasedajo 5. mesto. Miami lanski finalist pa sezone ni začel najbolje in je trenutno zgolj pri 6 zmagah in kar 9 porazih, kar jih trenutno postavlja šele na 13. mesto vzhodne konference. Miami ima letos velike probleme zaradi odsotnosti igralcev letos za Miami še sploh ni zaigral Buttler od katerega se največ pričakuje. Naše mnenje je takšno, da ko bo Miami popoln bo dokaj hitro prišel na mesta, ki vodijo v končnico. Netsi in Miami sta se med sabo pomirila 2 dni nazaj in takrat so Netsi slavili s 128-124. Na tej tekmi je velika trojica Netsov skupaj dosegla 71 točk. Pri Miamiju pa je blestel Adebayo, ki je dosegel rekord kariere z 41 točkami. Drugi strelec Miamija pa je bil Goran s 19 točkami. Danes pričakujemo zelo podobno tekmo prejšnji s to razliko, da verjetno Adebayo ne bo dosegel toliko točk na drugi strani pa veliko več pričakujemo od Hardna. V kolikor bodo pri Netsih igrali vsi trije menimo, da zmaga ne bi smela izostati. Naš stavni tip je torej zmaga Netsov.

1.13 Cleveland Cavaliers – Los Angeles Lakers
Tip: 2

1.75 Dallas Mavericks – Denver Nuggets
Tip: 2

1.64 New Orleans Pelicans – San Antonio Spurs
Tip: 1

1.25 Chicago Bulls – Boston Celtics
Tip: 2

1.21 Golden State Warriors – Minnesota Timberwolves
Tip: 1 – Bojevniki so v zadnjem obdobju padli v manjšo krizo saj so nanizali 2 zaporedna poraza in tako padli na 10. mesto zahodne konference. Bojevniki so trenutno 50% saj imajo 8 zmag in prav toliko porazov. Danes jih čaka malce lažja tekma proti Minnesoti, ki je letos malce nepričakovano najslabše moštvo zahodne konference. Minnesota je trenutno zgolj pri 4 zmagah in kar 11 porazih. Ja pa tudi res, da je prvi zvezdnik ekipe za Minnesoto letos odigral zgolj 4 tekme. Na stavnicah so pričakovano bojevniki velik favorit, ki imajo stavno kvoto za zmago nekje okrog 1.21. Minnesota danes velikih možnosti za uspeh nima saj jim manjkata oba prva zvezdnika ekipe. Torej naš stavni tip je zmaga Golden State Warriorsov. Kakšna je stavna kvoto za morebitno presenečenj pa preverite na pokerstars stavnici.

1.40 Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending