Športni nasveti 24.6.2019 in 25.6.2019

0
184
stavni tipi tenis...

Pred nami je nov začetek tedna in začenjajo se zaključni boji na svetovnem prvenstvu za ženske. Na Copa Ameriki pa bomo v teh dneh dobili še zadnje četrtfinaliste. Pa si kar poglejmo kaj nas čaka na današnji ponedeljek in jutrišnji torek v stavnih nasvetih.

Ponedeljek 24.6.2019

2.09 Slonokoščena obala – Južna Afrika [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.33 Španija – ZDA [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.68 Tunizija – Angola [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.84 Švedska – Kanada [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.75 Hrvaška – Anglija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.78 Francija – Romunija [Nevtralna lokacija]
Tip: X

2.10 Čile – Urugvaj [Nevtralna lokacija]
Tip: 2 – Obe dve reprezentanci sta se praktično že uvrstili v četrtfinal. Čile trenutno s 100% izkupičkom zaseda prvo mesto v skupini, medtem ko je Urugvaj z dvema točkama manj na drugem mestu. Torej danes gre za obračun kdo bo končal na prvem mestu in si s tem zagotovil malce lažjega nasprotnika v četrtfinalu. Obe dve reprezentanci sta v odlični formi, kar govorijo njihove zadnje tekme. Čile je v seriji treh zaporednih zmag, medtem ko so Urugvajci na zadnjih 5 tekmah kar 4 krat zmagali in le enkrat remizirali. Medsebojno je na zadnjih 5 tekmah malce uspešnejši Čile, ki ima 3 zmage medtem ko so Urugvajci slavili 2 krat. Vseeno pa bi danes manjšo prednost dali Urugvajcem, ki vendarle imajo na papirju malce boljšo ekipi. Naš stavni tip je zmaga Urugvaja, stavno kvoto za remi ali zmago Čila pa preverite na 1xbet stavnici.

2.13 Ekvador – Japonska [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Ena ali druga reprezentanca za zanesljivo uvrstitev v četrtfinale danes potrebuje zmago saj neodločen izid zagotovo ne bo dovolj. Japonska je odlično odigrala zadnjo tekmo proti Urugvaju na kateri je iztržila celo neodločen izid 2:2. To je veliko presenečenje če vemo da so Japonci prvo tekmo na Copa Ameriki izgubili kar s 4:0. Na drugi strani pa so Ekvadorci izgubili obe dve tekme prvo s 4:0 druga pa z 2:1 proti Čilu. Favorit na stavnicah je Ekvador, ki le ima po nači oceni malce boljšo ekipo od Japonske vendar so Japonci pokazali na prejšnji tekmi, da jih ne gre podcenjevati. Reprezentanci sta se med sabo nazadnje pomerili pred več kot 10 leti in takrat je z 1:0 slavila Japonska. Danes pa napovedujemo prvo zmago Ekvadorja.

1.75 NK Maribor – KS Cracovia [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.41 Austria Klagenfurt – FC Lokomotiva Moskva [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

Torek 25.6.2019

1.97 Italija – Kitajska [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.79 Nizozemska – Japonska [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.60 Kamerun – Guinea-Bissau [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.71 Gana – Benin [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.58 Kuopio PS – FC Lahti
Tip: 1

1.55 FC Honka – Rovaniemi PS
Tip: 1

1.50 FC Inter Turku – Vaasa PS
Tip: 1 – Inter trenutno zaseda prvo mesto v finski ligi vendar ima odigrane dve tekme več od 3 ekipi, ki za njimi zaostaja le točko. Na drugi strani pa so nogometaši Vaasa na predzadnjem mestu z le 6 točkami v 11. odigranih tekmah. Inter je na zadnjih 5 tekmah osvojil 10 točk od 15 na drugi strani pa je Vaasa na zadnjih 5 tekmah osvojila le točko. Ekipa Vaasa je tudi v katastrofalni seriji saj beleži kar 4 zaporedne poraze. Favorit danes je tako popolnoma jasen in to je Inter in vse drugega kot zmaga Interja bo veliko presenečenje.

1.49 FC Ilves – KPV Kokkola
Tip: 1

1.47 Asvel Lyon-Villeurbanne – AS Monaco
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj