V španiji bo danes na sporedu najmočnejša Španska nogometna liga. Tudi v Angliji bo zaostala tekma več pa v spodnjem stavnem pregledu.

Manchester City – Brighton & Hove Albion FC in Manchester City se bosta pomerila v sredo, 24. maja 2023, ob 21:00 po srednjeevropskem času na stadionu American Express Community v Falmerju1. To bo njuna druga tekma v Premier ligi v tej sezoni, potem ko je Manchester City dobil prvo z 3:1. Manchester City je že osvojil naslov prvaka Premier lige in ima neverjetnega napadalca Erlinga Haalanda, ki je dosegel 36 golov v 36 tekmah lige. Brighton & Hove Albion FC pa se bori za uvrstitev v Evropsko ligo in se trenutno nahaja na 6. mestu prvenstvene lestvice. Pred Aston Villo, ki je sedma ima 3 točke naskoka in tudi tekmo manj. Domača ekipa je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah dosegla 3 zmage in 2 poraza. Manchester City pa je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah dosegel 5 zmag. Danes pričakujemo, da se bodo novi, stari prvaki tekme lotili z B zasedbo, ki pa je še vedno zastrašujoča in polna dokazovanja. Verjamemo v zelo zanimivo tekmo na kateri so meščani še vedno favoriti. Meščani so tudi precej boljši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah saj beležijo 4 zmage in zgolj 1 poraz. Sodnik tekme bo Simon Hooper, pomočnik VAR pa Chris Kavanagh3. Upam, da bo to zanimiva in napeta tekma!
1.81 – Na spletni strani bet at home je stavna kvota za zmago Brighton & Hove Albion FC 4,00, za remi 4.20 in za zmago Manchester City 1.81.
Brighton & Hove Albion FC – Manchester City
1X2, Redni del tekme

Real Madrid
1.66
Real Madrid – Rayo Vallecano
1X2, Redni del tekme

Sevilla FC
1.87
Elche CF – Sevilla FC
1X2, Redni del tekme

Villareal FC
1.51
Villareal FC – Cadiz CF
1X2, Redni del tekme

Betis Sevilla
2.04
Betis Sevilla – FC Getafe
1X2, Redni del tekme

Atletico Madrid
2.37
Espanyol Barcelona – Atletico Madrid
1X2, Redni del tekme

HC Linz AG
2.34
HC Linz AG – Moser Medical Uhk Krems
1X2, Redni del tekme

Aalborg Handbold
1.38
Fredericia HK Elite – Aalborg Handbold
1X2, Redni del tekme

GOG Handbold
1.40
Skjern Handbold – GOG Handbold