Danes se začenja evropsko prvenstvo do 21 let, kjer igra tudi slovenska izbrana vrsta. Poleg tega pa se danes tudi začenjajo kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu. Poleg nogometa pa bo po dvodnevnem premoru na delu tudi Dallas, ki danes gostuje pri Minnesoti. Kaj vse nas še čaka pa v spodnjem stavnem pregledu…

1.32 Belgija – Wales
Tip: 1

1.78 Turčija – Nizozemska
Tip: 2

1.11 Malta – Rusija
Tip: 2

2.75 Finska – Bosna in Hercegovina
Tip: 2

1.81 Ciper – Slovaška
Tip: 2

1.79 Latvija – Črna Gora
Tip: 2

1.28 Francija – Ukrajina
Tip: 1

1.06 Estonija – Češka
Tip: 2

8.60 Slovenija – Španija
Tip: 1

1.75 Češka – Italija
Tip: 2

1.80 Toronto Raptors – Denver Nuggets
Tip: 2

1.23 Minnesota Timberwolves – Dallas Mavericks
Tip: 2 – Dallas ima danes zelo lepo priložnost, da se še malce bolj približa mestom, ki vodijo direkt v končnico. Dallas trenutno zaseda 8. mesto na zahodni konferenci in ima 22 zmag in 19 porazov. Spursi, ki so na 7. mestu imajo zgolj pol tekme prednosti in Dallas jih lahko že prehiti danes v kolikor bi Spurse premagali Clippersi, ki so mimogrede favorit za zmago. Dallas danes čaka najslabša ekipa lige in zmaga je bolj kot ne nujna. Minnesota je letos zgolj pri 10 zmagah in kar 33 porazih. Dallas je tudi v odlični formi saj je na zadnjih 10 tekmah zmagal 7 krat in zgolj 3 kat izgubil. Minnesota na drugi strani pa je na zadnjih 10 tekmah naredila ravno obratno in je 3 krat zmagala in 7 krat izgubila. Naš stavni tip je torej zmaga Dallasa.

1.41 Chicago Bulls – Cleveland Cavaliers
Tip: 1 – Bullsi so letos po dolgem času zopet v igri za končnico lige NBA. Na vzhodni konferenci se nahajajo na 9. mestu in imajo trenutno 19 zmag in 23 porazov. Deveto mesto letos v ligi NBA vodi v dodatne kvalifikacije za končnico. Danes Bullse čaka tekma s konjeniki, ki pa so kot vse kaže opustili misel po končnici saj so trenutno na 12. mestu vzhodne konference. Za mestih, ki še vodijo v raj pa zaostajajo že kar za nekaj tekem. Konjeniki so trenutno pri 27 porazih in 16 zmagah. Kar se tiče trenutne forme pa sta obe dve ekipi v zelo podobni oz. kar isti. Obe dve ekipi sta namreč na zadnjih 10 tekmah zmagali 4 krat in kar 6 krat izgubili. Zanimivo, da se ekipi v letošnji sezoni še nista pomerili zato bo to njihov prvi dvoboj letos. So pa biki dobili zadnje 3 dvoboje. Bullsi so danes pričakovano favoriti na stavnicah, saj so bolje uvrščena ekipa kot konjeniki in poleg tega ne dajajo svojih najboljših igralcev v morebitne menjave tako kot konjeniki. Konjeniki imajo očitno načrte, da še kar nekaj časa tankajo in poizkušajo ponovno dobiti novodobnega Jamsa na draftu… kakor koli naš stavni tip je zmaga Bullsov. Kakšna je stavna kvota za zmago konjenikov pa preverite na 22bet stavnici.

1.58 Houston Rockets – Charlotte Hornets
Tip: 2

1.38 San Antonio Spurs – Los Angeles Clippers
Tip: 2

1.62 Sacramento Kings – Atlanta Hawks
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending