Športni nasveti 24.3.2020

0
20
stavni nasveti anglija

Nov dan in nova okrnjena ponudba stavnih dogodkov. Danes nas čaka nekaj prijateljskih nogometnih tekem in nadaljevanje beloruske lige. Poleg nogometa bo danes na sporedu tudi Ruska mlbl košarkarska liga. Več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.30 FC Saturn Ramenskoye – Sakhalin Sakhalinsk
Tip: 1 – Prijateljska tekma med dvema Ruskima kluboma FC Saturn Ramenskoye in Sakhalin Sakhalinsk. Obe dve ekipe če pogledamo zadnjih 5 odigranih tekem nista v bleščeči formi. Saturn Ramenskoye je na zadnjih 5 tekmah 1 krat zmagal, 1 krat remiziral in 3 krat izgubil. Na drugi strani pa so gostje 1 krat zmagali, 2 krat remiziral in 2 krat izgubil. Ekipi sta se nazadnje med sabo pomirili skoraj prd 10 leti in takrat se je pokalna tekma zavlekla v podaljšek. Na koncu so z 2:1 slavili domačini, ki so danes tudi manjši favorit na stavnicah. Naš stavni tip zmaga FC Saturn Ramenskoye.

2.35 IFK Stocksund – Karlbergs BK
Tip: 1 –  Tudi tukaj gre za “mednarodno” prijateljsko tekmo dveh švedskih klubov in sicer IFK Stocksund in Karlbergs BK. Oba dva kluba sta že več kot mesec dni neaktivna in to bo po podaljšem času prvi pravi nogometni obračun za ene in druge. Domačini so na zadnjih 5 tekmah zmagali 1 krat, 1 krat so remizirali in 3 krat izgubili. Na drugi strani pa so gostje v malce boljši formi zaključili lansko sezono in sicer so na azdnjih 5 tekmah slavili 3 krat, 1 krat so izgubili in 1 krat remizirali. Ekipi sta se do sedaj med sabo pomerili 4 krat in sta povesm izenačeni. Dvakrat se je medsebojna tekma končala z neodločenim izidom, na preostalih dveh tekmah pa sta si ekipi razdelili vsak po eno zmago. Zadnje dve tekme v lasnki sezoni sta se končali z zmago domače ekipe. Naš stavni tip za danes je zmaga IFK Stocksund.

1.25 Ängelholms FF – BK Astrio
Tip: 1

1.12 Älmhults IF – Lonsboda Goif
Tip: 1

1.35 UNI Minsk – Minsk
Tip: 1

1.50 MFF Youth – Hantharwady United
Tip: 1

1.58 Fokin, Vsevolod – Zherekhov, Yuri
Tip: 1

1.87 BIG – forZe
Tip: 1 – No danes se bomo lotili novega iziva in sicer bomo prvič podrobneje pogledali računalniško igro CS GO.  To je ena izmed najbolj priljubljenih iger na svetu in tudi stavnice so jo vzele za svojo. Danes se bosta spopadli med sabo dve ekipi, ki na lestvici skupine B zasedata 3. in 4. mesto. Ekipa BIG je torej do sedaj zmagala na dveh tekmah 2 krat pa je izgubila in so ternutno 4. Njihov današnji nasprotnik pa je tudi dobil prve dve tekme potem pa 2 krat izgubil in je zaradi bljše razlike na 3. mestu. Ekipi se med sabo do sedaj še nista pomeili zato so tudi stavnice malce previdne saj nobeno ekipo ne postavljajo v absolutno vlogo favorita. Sabi bi prednost dali ekipi BIG, ki je če pogledamo formo v malce boljši. Naš stavni tip je torej zmaga ekipe BIG.

1.27 Astralis – Team Vitality
Tip: 1

1.29 Hurtov, Daniil – Ashikhmin, Roman
Tip: 1

1.19 Vostok Vladivostok – TGMU Vladivostok
Tip: 1

1.37 Sbornaya 2003 Rostov – Sparta Rostov
Tip: 1

1.63 Stalingrad Volgograd – Matritsa Volgograd
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending