Športni nasveti 24.3.2019

0
78
Ogledi
stavni nasveti nhl

Kvalifikacije za evropsko prvenstvo leta 2020 v nogometu se nadaljujejo. Slovenija bo danes na domačem igrišču odigrala še drugo kvalifikacijsko tekmo proti Makedoniji. Poleg nogometa danes ne bo manjkalo preostalih športnih dogodkov, mi pa smo se posvetili še ligi NBA. Pa si kar poglejmo kakšne tekme so nam danes zanimive.

1.99 Wales – Slovaška
Tip: 1

1.69 Madžarska – Hrvaška
Tip: 2

3.17 Izrael – Avstrija
Tip: X

1.14 Ciper – Belgija
Tip: 2

2.28 Nizozemska – Nemčija
Tip: 1

1.08 Poljska – Latvija
Tip: 1

3.70 Portugalska – Srbija
Tip: X

1.76 Slovenija – Severna Makedonija
Tip: 1 – Slovenija je prvo tekmo proti Izraelski izbrani vrsti odigrala odlično in na težkim gostovanjem iztržila točko. Po drugi strani je Slovencem lahko žal, da niso izkoristili še kakšno zelo zrelo priložnost in tekmo dobili. Danes Slovensko izbrano vrsto čaka Makedonija, ki je kvalifikacije začela z zmago nad Latvijo. Medsebojno sta se reprezentanci v preteklosti že pomerili in enkrat je slavila Slovenija enkrat pa Makedonija. Cilj naše reprezentance danes je zmaga saj le teko lahko realno upajo na uvrstitev na evropsko prvenstvo. Stavnice v vlogo favorita postavljajo Slovenijo in tudi mi menimo, kar smo videli po prvi tekmi, da lahko tole tekmo naši fantje dobijo. Naš stavni tip je zmaga Slovenije.

1.15 New York Knicks – Los Angeles Clippers
Tip: 2

1.98 Indiana Pacers – Denver Nuggets
Tip: 1

1.74 Boston Celtics – San Antonio Spurs
Tip: 1 – Boston je ekipa od katere ne veš kaj lahko pričakuješ letos. Boston je denimo letos razbil aktualne prvake za več kot 25 točk potem pa izgubil kakšno tekmo, ki bi jo moral dobiti. Boston je trenutno v seriji 3 zaporednih porazov na zadnjih 10 tekmah pa je dobil le 5 tekem in tako še vedno zaseda zgolj 5. mesto na vzhodni konferenci. Na drugi strani so Spursi po seriji 9 zaporednih zmag sedaj izgubili dve tekme za povrstjo in tako hitro padli na 8. mesto zahodne konference, kjer so ekipe še kako izenačene. Za Boston bo danes že druga tekma v dveh dneh saj so igrali tudi včeraj proti sršenom in tekmo izgubili s 124 proti 117. Ekipi sta se nazadnje srečali v mesecu januarju in takrat so tekmo v teksasu dobili San Anstonio Spursi s 120 proti 111. Danes manjšo prednost dajemo Bostonu, ki igrajo na somačem igrišču.

Dodaj odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here