Športni nasveti 24.2.2020

0
117
stavni nasveti anglija

Lakersom je nekako s pomočjo sodnika le uspelo premagati Boston, ki se je zelo dobro upiral popolni postavi Lakersov, medtem ko je pri Bostonu manjkal Kemba Walker. Seveda je nakako logično, da se v Staples Centru malce sodi v korist Lakersov, ampak porivanje Tatuma v avt v zaključku tekme je pa višek. Odpeljalo se je tudi trenerju Bostona, ki si je zato prislužil tehnično napako. Sporno je bilo tudi sojenje med Atlanto in Dallasom dan nazaj ko se je oglasil lastnik Dallasa. Pustimo sedaj sojenje in se posvetimo današnjim tekmam. 

1.16 Liverpool FC – West Ham United
Tip: 1 – Liverpool za teoretično osvojitev naslova potrebuje še 5 zmag na naslednjih 12 tekmah. Prednost pred Manchester Cityem pa je tako velika, da te prednosti skoraj ne bi smeli zapraviti. Liverpool danes na domačem igrišču gosti letos zelo slabi West Ham, ki se trenutno nahaja na 18. mestu prvenstvene lestvice. To pa je tudi mesto, ki West Ham v naslednji sezoni vodi v drugo ligo. Na zadnjih 5 tekmah je liverpool slavil 5 krat medtem ko West Ham ni dosegel niti ene zmage. West Ham je tako 2 krat remiziral in 3 krat izgubil. Liverpool je letos na domačem igrišču dobil prav vse tekme in tudi danes menimo, da bo slavil. Tudi zadnje medsebojne tekme med kluboma kažejo na novo zmago Liverpoola. NA zadnjih 5 tekmah je Liverpool slavil kar 4 krat le 1 krat pa se je tekma končala z delitvijo točk. Naš stavni tip je zmaga Liverpoola. Stavno kvoto pa preverite na 1xbet stavnci.

1.86 Eintracht Frankfurt – FC Union Berlin
Tip: 1

1.49 Gil Vicente FC – Benfica Lizbona
Tip: 2

2.04 Caykur Rizespor – Istanbul BBSK
Tip: 2

1.66 Brooklyn Nets – Orlando Magic
Tip: 1

1.36 Cleveland Cavaliers – Miami Heat
Tip: 2

1.09 Dallas Mavericks – Minnesota Timberwolves
Tip: 1

1.05 Houston Rockets – New York Knicks
Tip: 1 – Iz raker so se vsi norčevali ko so v menjavah igralcev iz kluba poslali prav vse centre in tako sedaj igrajo z malo postavo. Te menjave pa so se kot sedaj kaže izkazale za zadetek v povno. Po teh menjavah so rakete od večjih ekip denimo premagale Lakerse, Boston in nazadnje Utah. Precej boljše igre pa je začel kazati tudi Westbrook in če bo takole igral tudi v končnici zmajo biti rakete še kako nevarne. Danes rakete doma gostijo izredno slab New York in zmaga skoraj da ne bi smela biti vprašanje. Rakete se trenutno nahajajo na 4. mestu zahodne konference medtem ko je New York na skromnem 13. mestu vzhodne konference. Naš stavni tip je torej zmaga raket. 

1.17 Los Angeles Clippers – Memphis Grizzlies
Tip: 1

1.24 Philadelphia 76ers – Atlanta Hawks
Tip: 1

1.26 Utah Jazz – Phoenix Suns
Tip: 1

1.06 Washington Wizards – Milwaukee Bucks
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending