Skupinski del na svetovnem prvenstvu v nogometu se nadaljuje. Danes bo na sporedu nekaj zelo zanimivih tekem pa si kar poglejmo katere so to v spodnjem stavnem pregledu.

1.75 Skupinski del Švica – Kamerun [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.37 Skupinski del Portugalska – Gana [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.43 Skupinski del Brazilija – Srbija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Obe dve reprezentanci danes začenjata svetovno prvenstvo v nogometu. Srbski selektor pravi, da se ne bojijo Brazilije in da bodo šli na zmago. Brazilija je pred prvenstvom veljala za prvega favorita in danes mora to dokazati na igrišču. Test je pravi, saj je Srbija trenutno v odlični formi, če pogledamo zadnjih 5 odigranih tekem. Srbija je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 4 zmage in 1 remi ravno proti naši izbrani vrsti. Brazilija je tudi v fantastični formi saj so naporaženi že kar 15 tekem vse od poraza v finalu Copa Amerike proti Argentini. Brazilci so trenutno v sriji 7 zaproednih zmag. Naš stavni tip je zmaga Brazilije, ki je tudi favorit na stavnicah.

1.71 Skupinski del Urugvaj – Južna Koreja [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Tudi Urugvajci in Južno Korejci danes začenjajo svetovno prvenstvo v nogometu. Urugvaj je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 3 zmage, 1 remi in presenetljiv poraz proti Iranu. Južna Koreja je prav tako v dobri formi kot Urugvaj saj so prav tako dosegli 3 zmage, 1 remi in 1 poraz proti Japonski, ki je včeraj denimo premagala Nemčijo. Stavnice v vlogo favorita postavljajo Urugvaj, ki ima na bet at home stavnici kvoto za zmago 1,71. Tudi naš stavni tip je zmaga Urugvaja, ki ima vendarle malce boljšo ekipo vsaj na papirju kot Južna Koreja.

1.89 Evroliga, skupinski del Red Star Belgrade – Maccabi Tel-Aviv
Tip: 1

1.12 Evroliga, skupinski del BC Olympiakos Piraeus – ALBA Berlin
Tip: 1

1.45 Evroliga, skupinski del AX Armani Exchange Olimpia Milan – Fenerbahce Istanbul
Tip: 2

1.15 Evroliga, skupinski del Real Madrid – KK Partizan Beograd
Tip: 1