Ponedeljek je tukaj in stavn ponudba je malce slabša kot za vikend. Danes se bomo bolj posvetili ligi NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.65 Prvenstvo Blackburn Rovers – Middlesbrough FC
Tip: 1

2.24 Serie C US Catanzaro – FC Palermo
Tip: 1

1.92 Segunda Division Almeria – Eibar
Tip: 1

2.46 Segunda Division Real Sociedad B – Cartagena
Tip: 1

2.48 Ligue 2 SM Caen – AC Ajaccio
Tip: 2

2.30 Državno Annecy FC – US Concarneau
Tip: 1

2.26 Segunda Liga Academico de Viseu FC – SC Covilha
Tip: 1

2.34 Segunda Liga Leixoes SC – GD Chaves
Tip: 2

1.31 NBA Cleveland Cavaliers – New York Knicks
Tip: 1 – Konjeniki letos presenečajo vse in se trenutno nahajajo na 5. mestu vzhodne konference. Konjeniki so letos dosegli 28 zmag in 19 porazov. New York na drugi strani pa je razočaranje sezone če vemo, da je lasnko sezono po rednem delu zaključil na 4. mestu. New York se trenutno nahaja na 11. mestu s 23 zmagami in 24 porazi. Konjeniki so trenutno v odlični formi saj na zadnjih 10 odigranih tekmah beležijo 7 zmag in 3 poraze. New York na drugi strani pa je dosegel 6 zmag in 4 poraze. Glede na trenutno formo danes danemo prednost domačim konjenikom, ki bi tole tekmo morali dobiti. Konjeniki doma igrajo odlično saj imajo razmerje 13-9. Tudi New York ni slab na gostovanjih 11-10 pa vendarle menimo, da bo Clevelend dobil tole tekmo.

1.72 NBA New Orleans Pelicans – Indiana Pacers
Tip: 1

1.70 NBA Oklahoma City Thunder – Chicago Bulls
Tip: 2 – Bullsi so bili dolgo časa prva ekipa vzhodne konference v zadnjem obdobju pa so padli v formi saj so trenutno zgolj na 3. mestu. Bullse so v slabo formo potisnile poškodbe in so denimo na zadnjih 9 tekmah izgubili kar 7 krat. Nazadnje so Bullse presenetili košarkarji Orlanda, ki so najslabše moštvo lige NBA. Bullsi so trenutno pri 28 zmagah in 17 porazih. Na zadnjih 10 odigranih tekmah pa imajo 3 zmage in 7 porazov. Danes Bullse čaka sorazmeroma lahka tekma saj je OKC trenutno zgolj na 14. mestu zahodne konference. OKC je letos dosegla zgolj 14 zmag nanizala pa kar 32 porazov. Tudi forma OKC je zelo slaba saj je v seriji 5 zaporednih porazov na zadnjih 10 odigranih tekmah pa so zmagali zgolj 1 krat. Danes se bosta med sabo pomerili dve ekipi, ki nista v formi. Bullsi imajo kot rečeno probleme s poškodbami medtem ko OKC ne. Pričakujemo zelo težko in napeto tekmo prednost pa vseeno dajemo Bullsom. Naš stavni tip je zmaga Bullsov. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

1.17 NBA Phoenix Suns – Utah Jazz
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending