Danes nas čaka nekaj manj zanimivih nogometnih tekem. Kaj vse bo na sporedu pa v spodnjem stavnem pregledu.

FC Utrecht
1.71
FC Utrecht
Sparta Rotterdam
1X2, Redni del tekme

NEC Nijmegen
1.95
NEC Nijmegen
Go Ahead Eagles
1X2, Redni del tekme

Waterford United – Drogheda United FC
Irska najmočnejša nogometna liga je že v polnem teku. Danes bo na sporedu 17. krog tekmovanja in med sabo se bosta pomerili ekipi Waterford United in Drogheda United FC. Waterford se po 16 odigranih tekmah trenutno nahaja na 6. mestu in ima na svojem kontu 6 zmag, 4 remije in 6 porazov. Ekipa je trenutno v srednje dobri formi saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 3 zmage in 2 poraza. Waterford je na zadnji tekmi izgubil proti Shelbourneju z 1:0.

Drogheda današnji nasprotnik domače ekipe pa se trenutno s 15 osvojenimi točkami nahaja na predzadnjem mestu prvenstvene lestvice. Ekipa je na 16 odigranih tekmah dosegla zgolj 3 zmage, 6 remijev in 7 porazov. Drogheda ima najslabšo obrambo v ligi saj je tekmecem dovolil, da so mu zabili kar 26 zadetkov. Ekipa je tudi v slabi formi saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla zgolj 1 zmago, 1 remi in 2 poraza.

Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša domača ekipa, ki beleži 3 zmage in 2 poraza. Na dveh od teh petih tekmah sta obe dve ekipi dosegli zadetek. Skupno je na teh 5 tekmah padlo 17 zadetkov. Waterfordjih je zabil 7, medtem ko jih je Drogheda 10.

Stavnice v vlogo favorita postavljajo domačo ekipo, ki ima stavno kvoto za zmago 2.15. Stavna kvota za zmago gostov je 3.40 medtem ko je za remi 3.30. Kakšna je stavna kvota da bo na tekmi doseženih več kot 2,5 zadetka pa prevrite na bet at home stavnici.

VfL Bochum
2.05
VfL Bochum
Fortuna Düsseldorf
1X2, Redni del tekme

AC Fiorentina
1.76
Cagliari Calcio
AC Fiorentina
1X2, Redni del tekme

Raith Rovers FC
2.60
Raith Rovers FC
Ross County FC
1X2, Redni del tekme

FF Jaro
1.45
MP Mikkelin Palloilijat
FF Jaro
1X2, Redni del tekme

SJK Akatemia
2.11
KäPa/PuLe
SJK Akatemia