Danes nas čaka nekaj zanimivih nogometnih obračunov. Vroče bo tudi v ligi NBA, kjer bo Miami želel pomesti z Bostonom. Več pa v spodnjem stavnem pregledu.

Miami Heat – Miami je pred začetkom serije imel zgolj 3% možnosti za napredovanje, če se vpraša strokovnjake na ESP-nju :D. Še enkrat se je zgodilo, da so ti kvazi strokovnjaki pošteno brcnili v temo, saj ima danes Miami na domačem igrišču priložnost, da zaključi serijo in pomete z Bostonom to kar so pričakovali ESPN strokovnjaki, da se bo zgodilo z Miamijem. Miami se je praktično celo sezono lovil v končnico pa je prišel v top formi in melje vse pred seboj. Miami je najprej zmlel Buckse potem New York in za konec bo kot vse kaže pometel še z Bostonom. Z vsako serijo je Miami bolj dominanten in v finalu res lahko pričakujemo ognjemet. Tudi na stavnicah se je končno spremenilo mišljenje in so Miami končno postavili v vlogo favorita na 4 tekmi v seriji. Glede na to da Miami igra doma bo najverjetneje serijo danes tudi zaključil.
1.79 – Kakšna je stavna kvota za zmago Bostona pa preverite na 22bet stavnici.
Miami Heat – Boston Celtics
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Willem II Tilburg
2.05
VVV Venlo – Willem II Tilburg
1X2, Redni del tekme

NAC Breda – Začela se je končnica za obstanek oz. napredovanje v najmočnejšo Nizozemsko ligo. V četrtfinalu se bosta med sabo pomerili ekipi Breda in Maastricht. Breda je na zadnjih 5 odirganih tekmah dosegla 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza, kar pomeni, da so v dokaj solidni formi. Gostje pa so na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegli 2 zmagi in 3 poraze, kar pomeni, da so v malce slabši formi od tekmeca. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je precej uspešnejša Breda, ki beleži 4 zmage in zgolj 1 poraz. Na teh 5 odigranih tekmah je padlo tudi veliko zadetkov in to kar 17 skupaj, kar pomeni dobrih 3 v povprečju na tekmo. Na treh tekmah sta tudi obe dve ekipi dosegli zadetek. Ekipi sta se nazadnje med sabo pomerili marca in takrat so nogometaši Brede slavili kar s 4:1.
1.62 – Na stavnicah je favorit domača ekipa, ki ima stavno kvoto za zmago nekje okrog 1.62. Kakšna je stavna kvota za zmago gostov ali remi pa preverite na pokerstars sports.
NAC Breda – MVV Maastricht
1X2, Redni del tekme

Dhofar SCSC
1.35
Dhofar SCSC – Al-Ittihad Club (Salalah)
1X2, Redni del tekme

AL Musannah
1.58
AL Musannah – Al Bashaer
1X2, Redni del tekme

Oman FC
1.92
Oman FC – Al-Orubah
1X2, Redni del tekme

Al Nasr SCSC
1.71
Al Nasr SCSC – Bahla Club
1X2, Redni del tekme

Al Suwaiq
1.75
Al Suwaiq – Sohar Club
1X2, Redni del tekme

Barcelona FC
1.87
Real Valladolid – Barcelona FC
1X2, Redni del tekme

Real Sociedad
1.47
Real Sociedad – Almeria
1X2, Redni del tekme

Celta de Vigo
2.04
Celta de Vigo – Girona FC
1X2, Redni del tekme

Nemčija
1.32
Nemčija – France
1X2, Redni del tekme

Švedska
1.97
Švedska – ZDA
1X2, Redni del tekme

Finska
1.22
Finska – Danska