Športni nasveti 23.5.2019

0
336
stavni nasveti
stavni nasveti bundesliga

V ligi NBA je na vzhodni konferenci še kako zanimivo saj je Torontu uspelo izenačiti zaostanek z 2:0 na 2:2 proti Milwaukeeiju. Danes bo na sporedu 5 tekma, ki pa še vedno ne bo dala potnika v velik finale kjer že čakajo aktualni prvaki. Poleg košarke nas danes čaka kar nekaj tekem na hokejskem svetovnem prvenstvu elitne divizije. V Nemčiji pa se bosta na prvi tekmi za uvrstitev v prvo Bundes ligo spopadla VfB Stuttgart in FC Union Berlin. Pa si kar poglejmo kaj nas čaka danes v stavnih nasvetih.

1.48 Kanada – Švica [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.43 Rusija – Združene države Amerike [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.18 Zverev, Alexander – Dellien, Hugo
Tip: 1

1.75 Crvena Zvezda Beograd – Partizan Beograd [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.31 Češka – Nemčija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.53 Finska – Švedska [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.82 VfB Stuttgart – FC Union Berlin
Tip: 1 – Končnica za uvrstitev v najmočnejšo nemško ligo. Stuttgart si bo danes zagotovo želel malce večje zmage oz. prednosti pred povratno tekmo ob enem pa si želijo nadaljevati naslednjo sezono v najmočnejši nemški ligi kjer so bili tudi letos. Na drugi strani bodo Berlinčani poizkušali presenetit in si že danes mogoče zagotoviti odličen rezultat, da bodo na domačem igrišču dosegli uvrstitev v najmočnejšo nemško prvenstvo. Prednost danes vseeno dajemo domači ekipi za to kdo bo napredoval pa bomo videli na povratni tekmi.

1.34 Milwaukee Bucks – Toronto Raptors
Tip: 1 – Milwaukee Bucksi so danes zagotovo favorit na domačem igrišču v kar so prepričane tudi stavnice, ampak zagotovo je stavna kvota prenizka saj Milwaukee Bucks niso toliko boljši od Toronta. Serija je trenutno izenačena na 2:2 in obe dve ekipi sta na prejšnjih 4 tekmah dosegli po eno tesno zmago in eno v kateri sta povsem razbila drug drugega. Na zadnji 4 tekmi so Reptorji Buckse premagali kar s 120 proti 102. Na tej tekmi je blestela predvsem klop Toronta, ki je dosegla skupaj kar 48 točk. Blestel je predvsem Serge Ibaka, ki je dosegel 17 točk in 13 skokov. Na drugi strani pa je klop Bucksov dosegla samo 24 točk. Prvi strelec Toronta ja bil presenetljivo Kyle Lowry s 25 točkami. Malce slabšo tekmo pa je odigral Kawai Leonard saj je dosegel le 19 točka, ampak potrebno se je zavedati, da je na 3 tekmi igral kar 52 minut! Pri Bucksih je na 4 tekmi blestel Khris Middleton, ki je dosegel 30 točk. Toronto je zagotovo danes v boljši psihični pripravljenosti saj ima za sabo dve zaporedne zmage in odlično popotnico saj se je končno zbudila njihova klop. Po drugi strani pa Milwaukee igra danes na domačem igrišču kjer ga je izredno težko premagati. Prednost v današnjem obračunu tako dajemo Milwaukeeju vendar opozarjamo, da ne bo tako lahko kot kaže stavna kvota. V kolikor bi želeli staviti na Toronto oz jim dali + točke pa stavno kvoto preverite na 1xbet stavnici.

PUSTITE KOMENTAR

Sending