Vse se počasi že pripravlja na kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu, ki bo naslednje leto v Katarju. Danes nas torej od pomembnih ligaških nogometnih tekmovanj na čaka praktično nič zanimivega. Bo pa več zanimivih obračunov v ligi NBA. Kaj vse nas čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.07 Bristol Rovers – Swindon Town
Tip: 1

2.04 Northampton Town – Oxford United
Tip: 2

2.90 Blackpool FC – Peterborough United
Tip: 1

3.10 Burton Albion – Shrewsbury Town
Tip: X

2.24 Vilafranquense – GD Chaves
Tip: 2

1.80 Cyncoed LFC – Abergavenny
Tip: 2

1.89 U Craiova 1948 SA – FC Farul Constanta
Tip: 1

2.09 Carrick Rangers FC – FC Portadown
Tip: 1

1.41 Dungannon Swifts FC – Crusaders FC
Tip: 2

1.38 New Orleans Pelicans – Los Angeles Lakers
Tip: 1 – Pelikanom je v tem trenutku padla sikira v med, saj sta pri Lakersih poškodovana oba dva prva zvezdnika ekipe. Davis naj bi se počasi vrnil nazaj medtem ko se za Jamsa govori, da bo odsoten nekje od 2 do 4 tedne. Poškodbo, ki jo je dobil James je definitivno zgledala za daljšo odsotnost kot pa je sedaj napovedano. Pelikani se trenutno nahajajo na 12. mestu in za 10 mestom, ki vodi v končnico zaostajajo za 3 tekme. Pelikani so trenutno pri 18 zmagah in 24 porazih. Njihova forma sicer ni najbolj blesteča saj so na zadnjih 10 tekmah zmagali zgolj 4 krat in kar 6 krat izgubili. Lakersi na drugi strani pa so trenutno z 28 zmagami in 15 porazi na odličnem 3. mestu zahodne konference vendar pa bodo tam zelo težko ostali saj jim manjkata oba dva zvezdnika ekipe. Lakersi so sicer na zadnjih 10 tekmah zmagali 6 krat in zgolj 4 krat izgubili. Naš stavni tip za danes je zmaga pelikanov.

1.30 Orlando Magic – Denver Nuggets
Tip: 2

1.66 New York Knicks – Washington Wizards
Tip: 1 – New York letos preseneča vse saj se trenutno z 21 zmagami in 22 porazi nahaja na zelo visokem 7. mestu vzhodne konference. Ja in to glih letos, ko v dvorani niso dovoljeni navijači bodo po dolgem času zgleda igrali v končnici ali bodo vsaj blizu tega. Čaraovniki na drugi strani pa so popolno razočaranje saj se trenutno nahajajo zgolj na 13. mestu vzhodne konference in končnice letos zagotovo ne bodi videli. Tudi forma čarovnikov je katastrofalna saj so na zadnjih 10 tekmah zmagali zgolj 2 krat in kar 8 krat izgubili. Knicksi pa so na zadnjih 10 tekmah dosegli 5 zmag in 5 porazov kar jih drži na visokem 7. mestu. Favorit na stavnicah so tako pričakovano Knicksi, ki jim gre precej bolje kot v prejšnjih letih. Naš stavni tip je zmaga domače ekipe. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

PUSTITE KOMENTAR

Sending