Danes je dan za ligo prvakov in za nekatere ekipe bo ta tekma še kako pomembna. Barcelona, Manchester United in Atalanta krvavo potrebujejo zmago. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu…

1.26 Skupinski del FC Dynamo Kiev – Bayern München
Tip: 2

3.45 Skupinski del Villarreal – Manchester United
Tip: X

1.95 Skupinski del Malmö FF – Zenit St. Petersburg
Tip: 2

1.63 Skupinski del FC Barcelona – Benfica Lissabon
Tip: 1 – Barcelona je trenutno s 6 osvojenimi točkami na 2. mestu v skupini. Prvi so Bavarci, ki imajo po 4 odigranih tekmah popoln izkupiček in lahko rečemo, da so praktično že osvojili prvo mesto. Tretja v skupini pa je Benfica s 4 osvojenimi točkami. Benfica danes v Barceloni protrebuje vsaj remi, da še lahko upa na drugo mesto v skupini. Barcelona bo namreč v zadnjem krogu gostovala v Bavarski prestolnici, kjer je poraz zagotovljen medtem ko ima Benfika na domačem stadionu proti Dinamu zmago zagotovljeno. Da Benfika danes ne bo brez možnosti se je nakazalo že na prvi tekmi, ki so jo portugalci gladko dobili s 3:0. Barcelono je sicer sedaj prevzel Xavi, ki pa čudežev ne bo mogel narediti v tako kratkem času. Barcelona za napredovanje danes potrebuje nič drugega kot zmago! Barcelona je favorit na stavnicah menimo pa, da danes ne bo tako enostavno kot si stavnice predstavljajo. Vseeno manjšo prednost zaradi domačega igrišča dajemo Barceloni zato je naš stavni tip za zmaga Barcelone. Kakšna je stavna kvota za remi ali zmago Benfike pa preverite na bet at home stavnici.

1.76 Skupinski del FC Sevilla – VfL Wolfsburg
Tip: 1

2.44 Skupinski del Lille OSC – Red Bull Salzburg
Tip: 1 – Lille se trenutno nahaja na 2. mestu v skupini, kjer je presenetljivo vidilna ekipa iz Salzburga. Lille je trenutno pri 5 točkah medtem ko jih imajo Avstrijci 7. V tej skupini je odprto še prav vse saj recimo četrta Sevillia za prvim Slzburgom zaostaja zgolj za 4 točke. Lille je aktualni francoski prvak, ki pa v prvenstvu letos ne blesti. Tudi njihova forma na zadnjih 5 odigranih tekmah ni ravno bleščeča saj imajo zgolj 1 zmago, 3 remije in 1 poraz. V malce boljši formi je Salburg, ki na zadnjih 5 odigranih tekmah beleži 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Na stavnicah je manjši favorit Lille, ki igra na domačem igrišču. Tudi sami menimo, da bi francozi glede na kakovost morali tole tekmo nekako dobiti. Naš stavni tip je zmaga Lilla.

1.87 Skupinski del Young Boys Bern – Atalanta BC
Tip: 2

1.65 Skupinski del Chelsea – Juventus Turin
Tip: 1

2.24 Prvenstvo Nottingham Forest – Luton Town
Tip: 1

1.81 Prvenstvo Coventry City – Birmingham City
Tip: 1

2.00 Prvenstvo FC Blackpool – West Bromwich Albion
Tip: 2

2.07 Prvenstvo Middlesbrough FC – Preston North End
Tip: 1

2.04 Prvenstvo FC Reading – Sheffield United FC
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending