Vikend je že skoraj tukaj in danes nas čaka nekaj zanimivih nogometnih obračunov. V Angleški najmočnejši ligi se bosta med sabo spopadli ekipi Aston Ville in Leeds United-a. Zanimivo bo tudi v nemčiji kjer se bosta med sabo spopadla VfB Stuttgart in 1. FC Köln. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.10 Aston Villa – Leeds United
Tip: 1 – Aston Villa je novo sezono v najmočnejši Angleški ligi odprla odlično. Na prvih 4 odigranih srečanjih so kar 4 krat zmagali. Še več v tem obdobju so razbili aktualne prvake Liverpool kar s 7:2 in nakazali, da letos mislijo biti precej višje kot v lanski sezoni. Leeds lanski drugoligaš je letošnjo sezono v najmočnejši angleški ligi odprl odlično saj je na prvih 5 tekmah osvojil 7 točk in trenutno zaseda 10. mesto na prvenstveni lestvici. Torej oba dva kluba sta vsak na svoj način v odlični formi glede na lansko sezono. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta ekipi popolnoma izenačeni med obe dve beležita po 1 zmago, 3 krat pa se je tekma končala brez zmagovalca. Na stavnicah je danes favorit Aston Villa, ki je bolje začela letošnjo sezono kot Leeds. Bet at home stavnica za zmago domače ekipe ponuja stavno kvoto 2.10 medtem ko je stavna kvota za zmago Leedsa 3.25. Stavna kvota za remi pa je 3.65. Tudi sami danes dajemo manjšo prednost Aston Villi, ki je v zmagovalnem ritmu in če sta na zadnje padla Liverpool in Leicester ne vidimo razloga zakaj ne bi danes padel še Leeds. Naš stavni tip je torej zmaga Leedsa.

1.99 VfB Stuttgart – 1. FC Köln
Tip: 1

2.44 1. FC Nürnberg – Karlsruher SC
Tip: 1

1.81 SSV Jahn Regensburg – Eintracht Braunschweig
Tip: 1

1.96 Nottingham Forest – Derby County
Tip: 1 – Nottingham je bivši evropski prvak, ki že več let ne najde poti nazaj v prvo angleško ligo. V lanski sezoni so bili zelo blizu, ampak so vse zapravili v zadnjih nekaj tekmah. Letošnjo sezono pa so zopet začeli zelo slabo in nekako se zdi, da tudi v letošnji jim ne bo uspel preboj v prvo ligo. Trenutno bolj kaže na tretjo angleško ligo kot pa prvi. V prvih 6 krogih je Nottingham osvojil zgolj 4 točke kar trenutno zadošča za skromno 20 mesto. Še slabše pa je setono začel Derby, ki je enako kot lani Nottengham možnost za napredovanje v prvo ligo zapravil v zadnjih krogih druge lige. Derby je trenutno osvojil zgolj 3 točke kar na prvenstveni lsetvici pomeni 22. mesto, ki v naslednji sezoni vodi v 3 ligo. Na stavnicah je danes favorit domača ekipa, ki je tudi precej uspešnejša na zadnjih 5 medsebojnih tekmah. Nottingham je na zadnjih 5 tekmah dobil 3 srečanja, 2 krat pa se je tekma končala z neodločenim izidom. Glede na slabo formo obeh ekip je danes kar malce nerodno napovedovati katera bo zmagala, ampak glede na zadnje medsebojne bi vseeno dali prednost domači ekipi. Naš stavni tip je torej zmaga Nottinghama Foresta.

1.69 US Sassuolo Calcio – Turin FC
Tip: 1

2.37 Elche CF – Valencia CF
Tip: 2

1.75 FC Stade Rennes – SCO Angers
Tip: 1

2.18 Tondela – Portimonense
Tip: 2

1.88 GKS Piast Gliwice – Wisla Plock SA
Tip: 1

3.30 Zaglebie Lubin – Lechia Gdansk
Tip: X

PUSTITE KOMENTAR

Sending