Danes nas čaka nekaj zelo zanimivih nogometnih obračunov. Vroče pa bo tudi v Los Angelesu, kjer bo Denver poizkusil zaključit serijo in pomesti z Lakersi. Kaj vse nas še čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

Newcastle Unnited – Srake za potrditev lige prvakov danes potrebujejo zgolj točko. Lisice na drugi strani pa za obstanek v ligi potrebujejo vse 3 točke! Srake se trenutno nahajajo na 3. mestu in imajo enako število točk kot Manchester United, ki je trenutno 4. Liverpool pa se trenutno nahaja na 5. mestu in ima s tekmo več 3 točke zaostanka za srakam in rdečim vragom. Torej tako srake kot rdeči vragi za potrditev lige prvakov potrebujejo zgolj še točko. Lisice na drugi strani pa danes nujno potrebujejo zmago da obstanejo v prvi ligi oz zadržijo upanje po obstanki. Lisice so trenuutno na 19. mestu in za varnim 17. mestom zaostajajo za 3 točke. Glede na to, da imajo boljšo gol razliko kot Everton so vsaj v manjši prednosti v kolikor imata na koncu obe dve ekipi enako število točk. Na zadnjih 5 medebojnih tekmah je uspešnejši Newcastel, ki beleži 4 zmage in zgolj 1 poraz. Srake so tudi v boljši tekmovalni formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beležijo 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Lisice pa so na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegli 1 zmago, 2 remija in 2 poraza.
1.37
Newcastle Unnited – Leicester City
1X2, Redni del tekme

AS Roma
1.45
AS Roma – US Salernitana 1919
1X2, Redni del tekme

Juventus Torino
1.70
FC Empoli – Juventus Torino
1X2, Redni del tekme

Trabzonspor
1.64
Trabzonspor – Fatih Karagumruk Istanbul
1X2, Redni del tekme

Cruzeiro MG
1.53
Cruzeiro MG – Cuiaba MT
1X2, Redni del tekme

AC Havre
1.57
AC Havre – Valenciennes FC
1X2, Redni del tekme

FC Nordsjalland
1.47
FC Nordsjalland – Randers FC
1X2, Redni del tekme

Denver Nuggets – Denver presenetljivo ali pa tudi ne v seriji vodi s 3:0. Če bi gledali celotno sezono to ne bi smelo biti presenečenje saj je Denver prva ekipa zahoda Lakersi pa 7. V zgodovini se še ni naredilo, da bi ekipa ubrnila serijo potem, ko je zaostajala v seriji s 3:0. Pri Lakersih je prvi igralec ekipe Davis, ki na tekmo dosega 28,7 točke ob tem pa doda še 14 skokov in 2,7 asistence. Pri Denverju pa je prvo kolo Joker, ki na tekmo dosega 27 točk, 14,7 skoka in 11,3 asistence. Zadnji dve tekmi pa je Denver dobil predvsem na račun fantastičnega Murraya, ki je dosegel 37 točk. Denver je letos resen kandidat, da sovoji sploh prvi naslov v zgodovini kluba. Za današnjo tekmo sta čudežno spet vprašljiva James in Davis, ki pa bosta na koncu seveda igrala. Denver bo danes zagotovo želel zaključiti serijo, medtem ko bodo Lakersi želeli podaljšati upanje za še 1 tekmo.
2.31 – Na stavnicah so favoriti Lakersi. Kakšna je njihova stavna kvota pa preverite na 22bet stavnici.
Los Angeles Lakers – Denver Nuggets
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

KK Partizan Nis
1.02
KK Partizan Nis – Studentski Centar