Danes se nadaljuje nogometno prvenstvo v Tadžikistanu in Nikeragvi. V Nikeragvi bosta danes na sporedu dve tekmi medtem ko bo v Tadžikistanu samo ena. Se pa v Nikeragvi igra tudi nogometno prvenstvo do 20 let in tudi tukaj bo na sporedu samo 1 tekma. Poleg nogometa nas danes čaka tudi veliko preostalih športnih dogodkov in sicer igrala se bo odbojka, tenis, namizni tenis, e-sport, hokej in tako dalje. Kaj smo stavili mi pa lahko preverite v spodnjem stavnem pregledu.

1.50 Diriangen FC – Juventus Managua
Tip: 1 – Danes se v Nikeragvi začenja končnica za prvaka. V četrtfinalu bosta na sporedu dve tekmi in sicer med Diriangen FC in Juventus Managua ter Deportivo Walter Ferreti in Art Municipal Jalapa. Zmagovalca serij se bosta uvrstila v polfinale, kjer pa jih že čakata ekipi Managua FC in Esteli.  Diriangen FC je prvi del prvenstva končal na 3 mestu in tako za las zgrešil direktno polfinale. Juventus pa se je v končnico uvrstil kot zadnji šesti. Obe dve ekipi prvenstva nista končali najbolje. Domače moštvo je na zadnjih 5 tekmah 2 krat zmagalo, 2 krat remiziralo in 1 krat izgubilo. Na drugi strani pa je Juventus 1 krat zmagal, 2 krat remiziral in 2 krat izgubil. V kolikor bi domače moštvo v zadnjih tekmah doseglo kakšno zmago več bi danes lahko čakalo na svojega nasprotnika že v polfinalu. Se nam pa obeta zelo zanimiv obračun za napredovanje če pogledamo zadnjih 5 medsebojnih tekem. Domače moštvo jih je dobilo 3 tekme medtem ko gostje dve. Da imajo gostje realne možnosti za napredovanje govori tudi dejstvo, da so gostje dobili zadnjo medsebojno tekmo z kar 3:0! Vseeno pa ker je danes končnica in je  Diriangen FC dobil zadnje dve domače tekme proti Juventusu danes dajemo prednost njim. Domači so tudi favoriti z azmago in imajo na stavnici bet at home kvoto 1.5. Naš stavni tip je zmaga Diriangen FC.

1.47 Deportivo Walter Ferreti – Art Municipal Jalapa
Tip: 1 – Ekipi sta prvi del tekmovanja končali na 4. in 5. mestu in se bosta tako danes pomerili za napredovanje v polfinale, kjer jih že čaka Esteli. Na stavnicah je danes favorit Ferreti, ki je na zadnjih 5 odigranih tekmah 4 krat zmagal in zgolj enkrat izgubil. To priča da so domači nogometaši v odlični formi medtem ko za goste to ne bi mogli trditi. Jalapa je na zadnjih 5 odigranih tekmah kar 3 krat izgubila in samo 2 krat remizirala. Tudi na zadnjih 5 odigranih medsebojnih tekmah so uspešnejši domači nogometaši, ki imajo 2 zmagi, 2 ramija ter 1 poraz. So pa gostje dobili zadnjo medsebojno tekmo na domačem igrišču z 2:0. Kakor koli naš stavni tip za danes je zmaga Deportivo Walter Ferreti.

1.58 CD Walter Ferretti – Real Madriz
Tip: 1

1.53 FC Kuktosh – FK Khujand
Tip: 2

1.49 Brown, Preston – King, Evan
Tip: 2

1.18 Lorenzi, Paolo – King, Evan
Tip: 1

1.11 Samardzic, Nikola – Brown, Preston
Tip: 2

2.17 Reactivatory – Armored Fighters [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.14 Four Ronin – WAR Foxes [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.06 Rockets – Steel Boars [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.44 Esport Rhein-Neckar – Euronics Gaming
Tip: 2

1.44 Euronics Gaming – Esport Rhein-Neckar
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending