Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo v nogometu so se začele dokaj uspešno tudi za Slovenijo saj so na težkem gostovanju v Izraelu iztržili remi. Se je pa na tekmi pokazalo, da bi lahko naši fantje iztržili tudi zmago. Naslednja tekma slovenske izbrane vrste bo v nedeljo, pred to akcijo pa bo na sporedu še kar nekaj preostalih tekem. Danes se nam zopet obeta veliko dogajanja v ligi NBA in ligi NHL. Pa si kar poglejmo kaj vse nas čaka danes:

2.30 Japonska – Kolumbija
Tip: 2

1.29 Anglija – Češka
Tip: 1

1.07 Moldavija – Francija
Tip: 2

1.41 Portugalska – Ukrajina
Tip: 1 – Portugalska izbrana vrsta je neporažena na zadnjih 6 tekmah v tem obdobju so dosegli 3 zmage in 3 remije. Zadnjo tekmo so odigrali proti Poljski in z njo remizirali z izidom 1:1. Povdariti pa velja da je Portugalska aktualni evropski prvak. Portugalsko danes na domačem igrišču čaka prva kvalifikacijska tekma proti Ukrajini, ki je na zadnjih 6 tekmah 3 krat zmagala, 2 krat remizirala in enkrat izgubila. Ukrajinci so zadnjo tekmo odigrali proti Turčiji in remizirali brez zadetkov. Ekipu sta se med sabo že pomirili pred več kot 20 leti in takrat sta si ekipi razdelili vsak po eno zmago (obe dve reprezentanci sta slavili doma). Glede na to da bo Portugalska branila naslov od njih pričakujemo danes nič drugega kot zmago, saj so favorit skupine kot tudi tekme. Naš stavni tip je torej zmaga domače izbrane vrste.

1.31 Argentina – Venezuela [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.28 Orlando Magic – Memphis Grizzlies
Tip: 1

1.12 New York Knicks – Denver Nuggets
Tip: 2

1.69 Toronto Raptors – Oklahoma City Thunder
Tip: 1 – Poškodba PG13 je še kako prizadela OKC, saj po vrnitvi na igrišče ni več v tako bleščeči formi. S tem ko je forma padla PG13 je padla tudi OKC, kar se pozna da so na zadnjih 10 tekmah zmagali samo 4 krat in kar 6 krat izgubili. OKC je v tej slabi seriji izgubila tudi 3. mesto na zahodu in padla celo na 8. mesto, kar pomeni, da v tem trenutko v prvem krogu končnice nimajo prednosti domačega igrišča. Danes OKC zopet čaka težko gostovanje in po vsej verjetnosti se jim ne obeta nič dobrega, saj je Toronto po razmerju zmag in porazov druga ekipa lige in na domačem igrišču zelo redko izgublja. Toronto je na domačem igrišču letos dobil kar 29 tekem izgubil pa le 7. Ekipi sta se nazadnje med sabo pomirili v sredo in takrat so v Oklahomi po podaljšku slavili košarkarji Toronta. OKC je povsem odpovedala v podaljšku, ki ga je izgubila kar s 13-4. Danes pa glede na to da Toronto igra doma vendarle pričakujemo njihovo zmago že v rednem delu. Naš stavni tip je zmaga Toronta v kolikor vrejamete v vzpon OKC pa preverite stavno kvoto na 1xbet stavnici.

1.32 Cleveland Cavaliers – Los Angeles Clippers
Tip: 2

1.92 Los Angeles Lakers – Brooklyn Nets
Tip: 2

1.17 Milwaukee Bucks – Miami Heat
Tip: 1

1.39 Houston Rockets – San Antonio Spurs
Tip: 1

1.90 Washington Capitals – Minnesota Wild
Tip: 1

1.70 Edmonton Oilers – Ottawa Senators
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending