Danes se nadaljuje evropsko nogometno prvenstvo tako kot tudi Copa Amerika. Več pa v spodnjem stavnem prgeledu.

Čile
2.05
Peru
Čile
1X2, Redni del tekme

Poljska – Avstrija
Tekma med Poljsko in Avstrijo na evropskem prvenstvu bo zagotovo zanimiva, saj obe ekipi prihajata z različnimi izhodišči in ambicijami. Poljska v zadnjem času ni prikazala najbolj prepričljivih rezultatov. Reprezentanca je evropsko prvenstvo odprla s porazom proti Nizozemski z 2:1. Na zadnjih 5 odigranih tekmah pa Poljaki beležijo 4 zmage in 1 že prej omenjen poraz.

Avstrija, na drugi strani, prihaja v tekmo z porazom 1:0 proti Franciji. V zadnjih petih tekmah so zabeležili tri zmage, en remi in en poraz. Pod vodstvom Ralfa Rangnicka so Avstrijci razvili dinamično in ofenzivno igro, kar jim daje prednost v napadalnem delu igre​.

Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah so uspešnejši Poljaki, ki beležijo 3 zmage in 2 remija. Ekipi sta se nazadnje pomerili leta 2019. Takrat se je ena tekma končala z zmago Poljske z 1:0, medtem ko se je ena z remijem brez zadetkov. Na zadnjih 3 medsebojnih tekmah so skupno padli zgolj 3 zadetki.

Za prihajajočo tekmo med Poljsko in Avstrijo na evropskem prvenstvu v petek so stavne kvote naslednje:

  • Zmaga Poljske: okoli 3.00
  • Remi: okoli 3.40
  • Zmaga Avstrije: okoli 2.10

Poljska se bo v tej tekmi soočila z močno avstrijsko ekipo, ki pod vodstvom Ralfa Rangnicka kaže energično napadalno igro. Na drugi strani bo Poljska, ki jo vodi Michal Probierz, poskušala izkoristiti svoje ključne igralce, kot je Robert Lewandowski, da bi dosegla ugoden rezultat​. Več stavnih priložnosti pa prverite na bet at home stavnici.

Francija
2.10
Nizozemska
Francija
1X2, Redni del tekme

Ukrajina
2.10
Slovaška
Ukrajina