Športni nasveti 21.3.2020

0
105
nogomet stave

Vikend je tukaj in pred nami je nekaj malega več stavnih dogodkov kot med samim tednom. Danes se nadaljuje belorusko nogometno prvenstvo. Poleg tega pa nas čaka tudi kar nekaj mednarodnih nogometnih prijateljskih tekem. Manjkalo ne bo niti e-športa. Več pa v spodnjem stavnem pregledu. 

1.71 IFK Malmo – Torns IF
Tip: 2

1.87 Växjö BK – Gransholms IF
Tip: 1

1.77 Qviding FIF – Stenungsunds IF
Tip: 1

1.51 Lunds BK – Osterlen FF
Tip: 1

2.01 Skovde AIK – FC Trollhattan
Tip: 1

1.32 BK Häcken – Jonkopings Sodra
Tip: 1

2.16 FC Vitebsk – FC Gorodeya
Tip: 1 – Favoriti so včeraj zopet razočarali. Brest, aktualni prvak je doma samo remiziral še slabše pa sta jo prejšni dan odnesla Bate borisov in Dinamo Minsk. Danes pa nas čakata dve tekmi prva bo med FC Vitebsk in FC Gorodeya, ki nista kandidata za visoka mesta ob koncu sezone. Obe dve ekipi nista ravno blesteli na pripravljalnih takmah. Domače moštvo je na 5 pripravljalnih tekmah 1 krat zmagalo, 1 krat remiziralo in 3 krat izgubilo. Malo bolje so pripravljalne tekme odigrali gostje, ki so dosegli 3 zmage, 1 remi ter 1 poraz. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah so v malce boljšem položaju gostje, ki imajo 2 zmagim 2 krat sta se tekmeca razšla neodločeno, 1 krat pa so slavili gostje. Stavnice danes v malce boljši položaj dajejo domače moštvo, kljub temu, da je v slabši formi in da je malce slabše na medsebojnih tekmah. Glede na to, da se vsak dan dogajajo presenečenja verjamemo, da bodo danes slavili domači. Naš stavni tip je zmaga FC Vitebsk.

1.98 FC Isloch – FC Neman Grodno
Tip: 1 – Druga tekma danes pa bo potekala med FC Isloch in FC Neman Grodno. Nobena ekipa se ni izkazala v pripravljalnem obdobju. FC Isloch je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 1 zmago, 2 remija in 2 poraza. Gostje pa so bili za odtenek uspešnejši saj so slavili na 2 tekmah, 2 krat so remizirali in 1 krat izgubili. V lanski sezoni sta se tekmeca srečala 2 krat, 1 krat so slavili nogometaši FC Isloch, 1 krat pa se je tekma končala z neodločenim izidom. Če pa pogledamo zadnjih 5 medsebojnih tekem pa imajo gostje 3 zmage, 1 poraz in 1 remi. Glede na potek lanske sezone menimo, da bo tudi letos domači ekipi uspelo zmagati na domačem igrišču. Naš stavni tip je zmaga FC Isloch.

1.45 Estar – Bilibili Gaming
Tip: 1

1.28 Topsports Gaming – Invictus Gaming
Tip: 2

1.50 Gravitas – MAMMOTH
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending