Vikend je že skoraj tukaj in danes bo na sporedu nekaj prvenstvenih tekem v najmočnejših evropskih nogometnih tekmovanjih. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.26 AFC Azijski pokal, ženske Tajska – Filipini [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.04 AFC Azijski pokal, ženske Južna Koreja – Vietnam [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.79 Bundesliga Eintracht Frankfurt – Arminia Bielefeld
Tip: 1 – Frankfurt se trenutno nahaja na 8. mestu prvenstvene lestvice in za mesti, ki vodijo v ligo prvakov zaostaja za zgolj 3 točke. Frankfurt je višjo pozicijo izgubil na zadnjih dveh tekmah ko je dosegel zgolj remi in poraz. Gostje pa se bodo letos kot vse kaže zopet krčevito borili za obstanek v prvi ligi. Trenutno se nahajajo na 16. mestu, ki zagotavlja dodatne kvalifikacije za obstanek. Arminia je malce dvignila svojo formo saj je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah dosegla 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Ta forma jo je tudi malce popeljala po lestvici navzgor. Frankfurt je v malce boljši prvenstveni formi saj je na zadnjih 5 odigranih prvenstvenih tekmah dosegel 3 zmage 1 rami in 1 poraz. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Frankfurt, ki beleži 2 zmage in 3 remije. Naš stavni tip je zmaga Frankfurta.

2.39 2. Bundesliga Fortuna Düsseldorf – 1. FC Nürnberg
Tip: 1

2.20 2. Bundesliga Hamburger SV – FC St. Pauli
Tip: 1

2.08 Premier liga Watford – Norwich City
Tip: 1

1.94 Serie A Hellas Verona – Bologna
Tip: 1 – Verona se trenutno nahaja na 10. mestu prvenstvene lestvice s 30 osvojenimi točkami. Bologna na drugi strani pa je trenutno na trinajstem mestu in ima 3 točke manj od Verone. Bologna je trenutno tudi v zelo slabi formi saj je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah dosegla zgolj 1 zmago in nanizala kar 4 poraze. Verona pa je v tem obdobju dosegla 2 zmagi, 1 remi in 2 poraz. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša Bologna, ki ima 2 zmagi in 3 remije. Danes prednost dajemo domači ekipi, ki je v boljši formi. Naš stavni tip je zmaga Verone. Kakšna je stavna kvota za presenečenje pa preverite na bet at home stavnici.

2.35 Primera Division Espanyol Barcelona – Betis Sevilla
Tip: 2

2.06 Segunda Division Teneriffa – Real Oviedo
Tip: 1

1.40 Ligue 1 Olympique Lyon – AS Saint Etienne
Tip: 1

1.31 Primeira Liga FC Arouca – Benfica Lissabon
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending