Športni nasveti 20.9.2020

0
44
stavni tipi Liverpool vs Chelsea
Chelsea vs Liverpool

Včerajšnja sobota je bila zelo zanimiva. V angleški nogometni ligi si je Manchester United že privoščil prvi kiks in izgubil proti C. Palecu. Na Ture de France pa je prišlo do menjave v vodstvu med dvema slovencema po spektakularnem kronumetru. Včeraj je bil na delu tudi Miami, ki pa je po pričakovanjih izgubil na 3 tekmi proti Bostonu. V seriji še vedno vodi Miami, ki bo na naslednji tekmi zagotovo poizkušal doseči 3 zmago. Danes pa v angleški ligi čaka derbi med Chelsea-jem in Liverpool-om. Poleg tega bo na sporedu tudi druga tekma končnice med Lakersi in Denverjem. Kaj vse se bo še dogajalo danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.56 Parma – SSC Napoli
Tip: 2

2.22 Southampton – Tottenham Hotspur
Tip: 2

1.38 OGC Nice – Paris Saint-Germain
Tip: 2

1.36 RB Leipzig – FSV Mainz 05
Tip: 1 – RB Leipzing je v lanski sezoni v najmočnejši Nemški nogometni ligi osvojil 3. mesto. Letos si RB Leipzing zagotovo želi biti kakšno meto višje oz. vsaj bližje boju za prvaka. Glede na to, da sta Borussia D. in Bayern novo sezono odprla z zmago se enako pričakuje tudi od RB Leipzinga. Njihov današnji nasprotnik je Mainz 05, ki vsako leto cilja na obstanek v ligi in nič kaj več. Kar se tiče same tekmovalne forme so v boljši domači, ki imajo na zadnjih 5 odigranih tekmah 3 zmage, 1 remi ter 1 poraz. Mainz 05 pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 2 zmagi in nanizal kar 3 poraze. Tudi na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši RB Leipzing, ki ima 3 zmage, 1 remi ter 1 poraz. Stavnice danes v absolutno vlogo favorita postavljajo RB in s tem se strinjamo tudi mi. Naš stavni tip je zmaga RB Leipzinga.

1.97 NK Domžale – Tabor Sezana
Tip: 1

1.35 Juventus Turin – UC Sampdoria
Tip: 1

3.80 Real Sociedad – Real Madrid
Tip: X

3.40 Los Angeles Lakers – Denver Nuggets
Tip: 2 – Prvo tekmo so zanesljivo dobili Lakersi, kar je bilo po eni strani tudi za pričakovat glede na to da je Denver v prejšnji seriji odigral kar 7 tekem in mu uspel nor preobrat. Za danes pa pričakujemo boljšo igro Denverja in da bo precej bližje Lakersom. Povedano drugače Denver mora danes zmagati v kolikor želi realno upati na napredovanje. Že res, da so dvakrat obrnili zaostanek z 3:1, ampak v tretje ga zagotovo ne bodo, saj jim to ne bodo dovolili Lakersi, ki so se kot kaže nekaj naučili. To je pokazala še prva tekma potem ko so vodili za 20 teočk niso popustili in so grizli do konca. S tem niso Denverju dali niti malo upanja za preobrat, ki je bil stalnica Denverja v zadnji seriji proti Los Angeles Clippersom. Skratka naš stavni tip za danes je presenečenje in zmaga Denverja.

2.15 Chelsea FC – Liverpool FC
Tip: 2 – V drugem krogu Angleške nogometne lige nas čaka že pravi pravcati derbi. Obe dve ekipi sta novo sezono odprli z zmago. Liverpool je v prvem krogu s 4:3 premagal Leeds, ki se je po daljši odsotnosti znova vrniv v prvo ligo. Chelsea pa je bil s 3:1 boljši od Bringhtona. Liverpool je na zadnjih 5 tekmah 3 krat zmagal in 2 krat remiziral medtem ko je Chelsea 2 krat zmagal, 2 krat izgubil in 1 krat remiziral. Na stavnicah so danes manjši favoriti Liverpoolčani, ki so tudi uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah. Liverpool vključno s podanjški na zadnjih 5 medsebojnih tekmah beleži 4 zmage in zgolj 1 poraz. Naš stavni tip je zmaga Liverpoola. Kakšna pa je kvota za zmago Londonske ekipe pa preverite na partypoker stavnici.

1.60 Leicester City – Burnley FC
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending