Danes nas čaka nekaj zanimivih tekem več pa v spodnjem stavnem pregledu.

Argentina
1.30
Argentina
Canada
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
3.35
Slovenija
Srbija
1X2, Redni del tekme

Danska – England
Danska je Euro 2024 začela pod pričakovanji, saj je po vodstvu izpustila priložnost in tekmo proti Sloveniji končala z remijem 1-1 v Stuttgartu. Ekipa Kasperja Hjulmanda je večji del tekme prevladovala, vendar neuspeh pri zaključkih akcij predstavlja dodaten pritisk na skandinavsko zasedbo, ki se pripravlja na srečanje s favorizirano Anglijo v Frankfurtu.

Danski navijači so z razlogom nervozni pred ponovnim srečanjem z Anglijo, saj je njihova reprezentanca v zadnjih šestih tekmah skupinskega dela evropskih prvenstev zmagala le enkrat (D1, L4). Hjulmandova ekipa ni uspela zmagati niti ene tekme v skupinskem delu zadnjega svetovnega prvenstva, vendar lahko upanje najdejo v zadnjih srečanjih z Angleži, saj v zadnjih treh tekmah niso bili poraženi po 90 minutah (W1, D2).

Anglija je Euro 2024 začela z zmago 1-0 proti Srbiji v Gelsenkirchnu, a negotova igra v drugem polčasu je pustila več vprašanj kot odgovorov o ekipi Garetha Southgata. Trener je pohvalil “odpornost” svoje ekipe, ki je zdržala pritisk Srbov v zaključku tekme, vendar se zaveda, da bo potrebna izboljšava, če želijo Angleži doseči prvi niz zaporednih zmag po novembru.

Statistika je na strani Anglije, saj niso izgubili skupinske tekme na evropskih prvenstvih od poraza 2-1 proti Franciji leta 2004. Ta rekord temelji na trdni obrambi, ki na tem nivoju tekmovanja ni prejela gola od Garetha Bala iz Walesa leta 2016, kar daje Southgatovi ekipi dobro izhodišče za nadaljevanje zgodovinsko dominantnega medsebojnega izkupička (W13, D5, L4).

Stavnice v vlogo favorita postavljajo Angleže, ki imajo stavno kvoto za zmago 1.65. Stavna kvota za remi je 3.60 medtem ko je za zmago Doneske 6.00. Več stavnih priložnosti pa preverite na 22bet stavnici.

Spain
2.15
Spain
Italija