Športni nasveti 20.5.2020

0
15
stavni nasveti nogomet

V Belorusiji se danes začenja 10. krog najmočnejšega nogometnega prvenstva. Med sabo se bosta spopadli ekipi Dinama Bresta in BATE Borisova. Poleg Beloruske nogometne lige se danes nadaljuje tudi Estonska in Kostarišča. Igral se bo tudi tenis, kaj smo stavili mi pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.04 Dinamo Brest – BATE Borisov
Tip: 2 – Med sabo se bosta danes pomerili zelo zanimivi ekipi. Bate Borisov je trenutno vodilna ekipa na prvenstveni lestvici z 19 točkami in ima točko prednosti pred drugo uvrščenim Torpedom. Dinamo Brest pa je aktualni prvak, ki je v lanski sezoni prekinil 13 letno vladavino BATE Borisova. Dinamo Brest je letošnjo sezono začel slabše od pričakovanj in trenutno z 13 osvojenimi točkami zaseda zgolj 7. mesto na prvenstveni lestvici. Z morebitno današnjo zmago bi se Dinamo Brest Bate Borisovu približal zgolj na 3 točke zaostanka. BATE Borisov je trenutno v odlični formi saj na zadnjih 5 odigranih srečanjih beleži kar 4 zmage in zgolj 1 neodločen izid. Dinamo Brest pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah manjuspešen saj ima zgolj 2 zmagi in kar 3 poraze. Ravno zaradi slabe forme nas nič ne čudi, da je danes BATE Borisov favorit na stavnici bet at home za zmago. Stavna kvota za zmago gostov je 2.04, medtem ko ima domača ekipa stavno kvoto za zmago 3.25. Kvota za remi pa je 3.50. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je precej uspešnejši Dinamo Brest, ki ima 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Glede na trenutno formo pa bi vseeno danes dali prednost gostom. Naš stavni tip je torej zmaga BATE Borisova.

1.15 FC Flora Tallinn – Jalgpallikool Tammeka
Tip: 1

1.18 JK Tallinna Kalev – Narva JK Trans
Tip: 2

2.00 AD San Carlos – ADR Jicaral
Tip: 1

2.00 Deportivo Saprissa – CS Herediano
Tip: 1

3.25 AD Grecia – Municipal Perez Zeledon
Tip: X

2.19 Universidad de Costa Rica – Santos de Guapiles
Tip: 1 – Gre za spopad zadnje in predzadnje ekipe na prvenstveni lestvici. Gostje imajo na svojem kontu trenutno 14 točk in imajo pred domačo ekipo 2 točke prednosti. V kolikor bo ena ali druga ekipa slavila, bi se s tem odlepila iz dna prvenstvene lestvice. Obe dve ekipi sta glede na situacijo na lestvici v zelo slabi formi. Domači imajo n azadnjih 5 tekmah 4 poraze in 1 zmago medtem ko imajo gostje še slabšo bilanco. Gostje so na zadnjih 5 tekmah 4 krat izgubili in samo 1 krat remizirali. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah so uspešnejši gostje, ki imajo 4 zmage in zgolj 1 poraz. Vseeno pa menimo, da bo danes slavila domača ekipa, ki je v malce boljši formi na zadnjih 5 tekmah in povrh vsega “igra doma”. Naš stavni tip je zmaga Universidad de Costa Rica.

1.29 Wojcik, Yann – Galka, Jan
Tip: 1

1.34 Wojcik, Yann – Wozniak, Michal
Tip: 1

1.25 Nazaruk, Dominik – Adamek, Makary
Tip: 1

1.42 Terczynski, Mateusz – Nazaruk, Dominik
Tip: 1

1.30 Phoenix Lane – Fairy Dragon
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending