Danes bo na sporedu nekaj zanimivih ligaških nogometnih obračunov. Poleg nogometa bo zanimivo tudi v ligi NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.55 Premier liga Burnley – Southampton FC
Tip: 2 – Burnley se krčevito bori za obstanek v najmočnejši Angleški ligi. Ekipa trenutno s 25 osvojenimi točkami zaseda zgolj 18. mesto, kar ne zagotavlja obstanka v prvi ligi. Burnley za varnim 17. mestom zaostaja za 3 točke vendar pa je potrebno povdariti, da ima tekmo več od Evertona, ki je 17. Današnji nasprotnik Burnleya pa se nahaja na varnem 12. mestu s 39 osvojenimi točkami. Domača ekipa je trenutno v slabi formi saj ima na zadnjih 5 odigranih tekmah zgolj 1 zmago, 1 remi in 3 poraze. V enaki slabi formi kot so domači pa so tudi gostje, ki prav tako beležijo zgolj 1 zmago, 1 remi in 3 poraze. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta ekipi popolnoma izenačeni saj obe dve beležita po 2 zmagi in remi. Je pa potrebno povdariti, da je v zadnjem obdobju uspešnejši Southampton. Naš stavni tip za danes je zmaga gostov, ki so precej višje pozicionirani kot pa Burnley.

2.44 Primera Division Espanyol Barcelona – Rayo Vallecano
Tip: 1

2.10 Primera Division Levante – FC Sevilla
Tip: 2

2.31 Primera Division Cadiz – Athletic Bilbao
Tip: 2

2.18 Primera Division Real Sociedad – FC Barcelona
Tip: 2

1.76 NBA končnica Minnesota Timberwolves – Memphis Grizzlies
Tip: 2

NBA končnica Utah Jazz – Dallas Mavericks
Tip: 2 – Izid v seriji je 1:1 in zagotovo ne bi bil takšen v kolikor bi že na prvih dveh tekmah igral Luka. Prepričani smo, da bi Dallas vodil z 2:0, kako pa je Jazzom uspelo zmagati na eni tekmi. Serija se sedaj seli v Utah, kjer pa bi naj že nastopil Luka in verjamemo, da bo Dallas dobil vsaj 1 tekmo. Na drugi tekmi na kateri je Dallas slavil z 110:104 je največ točk dosegel Brunson in sicer kar 41, ob tem je dodal še 8 skokov in 5 asistenc. Pri Jazzih pa je bil najuspešnejši Mitchell s 34 točkami, 2 skokoma in 5 asistencami. V tej seriji mora Dallas precej popraviti skok katerega izgublja s 32,5 proti 51,5. V kolikor popravijo skok in pride nazaj Luka se ni za bati kdo bo napredoval v seriji. Naš stavni tip za danes ja zmaga Dallasa v kolikor se na parket vrne Luka. Drugače pa bodo verjetno slavili Jazzi. Kakšna je stavna kvota za zmago ene ali druge ekipe pa preverite na 22bet stavnici.

1.80 NBA končnica Denver Nuggets – Golden State Warriors
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending