Včerajšnji dan je bil zaznamovan o ustanovitvi super lige, ki bo bogate naredila še bolj bogate. Kot kaže bo v naslednjih dneh še kako zanimivo. Pustimo sedaj to uničevanje nogometa pri miru in se posvetimo današnjim tekmam. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.41 1. FC Köln – RB Leipzig
Tip: 2 – RB Leipzing je še edini resni tekmec Bayerna za naslov prvaka. RB trenutno zaostaja za 7 točk za Bavarci in nujno potrebuje zmago za nadalnji boj. RB je letos imel že kar nekaj lepih priložnosti, da bi se še bolj približal vodilni ekipi in vedno kaj zamoči. Sedaj si RB preprosto teh napak ne sme več privoščiti. Koln na drugi strani pa nujno potrebuje točke saj se krčevito bori za obstanek v prvi ligi. Koln se trenutno nahaja na zgolj predzadnjem mestu in je na poti v drugo ligo. Koln za ekipami, ki so na varni poziciji zaostaja za 4 točke. Da je Koln padel tako nizko je kriva precvsem forma na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah ko so kar 4 krat izgubili in zgolj 1 krat remizirali. Na drugi strani pa je RB v precej boljši formi saj je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah dosegel 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Na stavnicah so pričakovano favoriti gostje, ki so tudi precej uspešnejši letos. Naš stavni tip je zmaga RB Leipzinga.

1.42 Eintracht Frankfurt – FC Augsburg
Tip: 1

1.45 Bayern München – Bayer 04 Leverkusen
Tip: 1

1.74 Arminia Bielefeld – Schalke 04
Tip: 1

1.57 Chelsea FC – Brighton & Hove Albion FC
Tip: 1

2.36 Norwich City – Watford FC
Tip: 1

2.55 Preston North End – Derby County
Tip: 2

2.75 Sheffield Wednesday – Blackburn Rovers
Tip: 2

1.09 Atlanta Hawks – Orlando Magic
Tip: 1

1.38 New York Knicks – Charlotte Hornets
Tip: 1

1.67 New Orleans Pelicans – Brooklyn Nets
Tip: 1 – Netsi so trenutno druga ekipa vzhodne konference. Netsi so letos dosegli 38 zmag in 19 porazov in za Philo zaostajajo za tekmo. Pelikani pa so kar malo razočaranje letošnje sezone saj se trenutno nahajajo na zgolj 11. mestu zahodne konference. Kot vemo 11. mesto pa ne vodi v končnico v letošnji sezoni. Pelikani za možnost boja za končnico zaostajajo kar za 3,5 tekme, kar je glede na to, da je do konca še nekje 16 tekem veliko. So pa danes Pelikani presenetljivo favoriti na stavnicah saj pri Netsih manjkata Durant in Harden. LaMarcus je pa tako ali tako že zaključil kariero. Glede na to kdo vse manjka pri Netsih menimo, da lahko pelikani danes presenetijo in zmagajo. Naš stavni tip je zmaga Netsov. Kakšna je stavna kvota za zmago netsov pa preverite na pokerstars stavnici.

PUSTITE KOMENTAR

Sending