V ligi NBA se danes nadaljuje krčevit boj za končnico, kjer bo na delu tudi Dallas. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

Indiana Pacers
1.81
Charlotte Hornets – Indiana Pacers
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Philadelphia 76ers
1.33
Philadelphia 76ers – Chicago Bulls
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

New York Knicks
1.32
New York Knicks – Minnesota Timberwolves
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Dallas Mavericks – Memphis Grizzlies so v dobri formi in so zmagali pet od zadnjih šestih tekem. V ponedeljek zvečer bodo gostili Dallas Mavericks in se borili za samostojno drugo mesto na lestvici Zahodne konference. Memphis (43-27) je trenutno izenačen s Sacramento Kings na drugem mestu Zahoda, oba pa zaostajata štiri tekme za vodilnim Denverjem. Obe ekipi igrata odlično, pri Grizzlies pa je bil ključen Jaren Jackson Jr. Jackson je bil v soboto fantastičen in je dosegel 31 točk, sedem skokov in štiri blokade pri zmagi Memphis nad Golden State Warriors s 133-119. To je bila že tretja zaporedna tekma, ko je Jackson dosegel vsaj 25 točk, kar je bilo zelo pomembno, saj Memphis igra brez svojega zvezdnika Ja Moranta že osem tekem zaradi kazni, ki si jo je prislužil zaradi slabega obnašanja zunaj igrišča. Morant bi lahko igral proti Mavericks (36-35), a ga trener ni uvrstil v ekipo zaradi slabše pripravljenosti. Trener Grizzlies Taylor Jenkins upa, da bo njegova ekipa nadaljevala z dobro obrambno igro, ki so jo morali prilagoditi zaradi odsotnosti Moranta, ki je eden ključnih mož v napadu. Ob odsotnosi Moranta je v napadu blestel Bane, ki je na petih tekmah od zadnjih šest dosegel vsaj 21 točk, 5,5 skoka in 5,5 podaje. Na zadnjih 2 zaporednih tekmah pa je Bane Dallasu nasul 25 in 23 točk. Zvezdnik Dallasa Luka Dončić (stegenska mišica) ni igral zadnje štiri tekme in ni gotovo, ali bo igral proti Memphisu. Toda Mavericks prihajajo na tekmo z Grizzlies z dvema zaporednima zmagama zaradi Maxija Kleberja, ki je v petek zadel trojko ob sireni in Dallasa popeljal do zmage nad Los Angeles Lakers s 111-110. Kyrie Irving se je na tej tekmi vrnil po poškodbi stopala in dosegel kar 38 točk. Imel je tudi šest skokov in šest podaj.Tim Hardaway Jr. je prispeval 12 točk pri zmagi in bi lahko imel večjo vlogo v ponedeljek, če Dončić ne bo igral. Christian Wood (17.2 točke na tekmo) in Josh Green (9.5 točke na tekmo) bi lahko tudi prevzela večji del napadalne odgovornosti. Memphis ima letos proti Dallasu prednost 2-1 v medsebojnih tekmah.
1.99 – Stavna kvota za zmago Dallasa na stavnici bet at home je 1.99. Kakšna je za zmago Memphisa pa preverite na 22bet stavnici.
Memphis Grizzlies – Dallas Mavericks
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Golden State Warriors
1.22
Houston Rockets – Golden State Warriors
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Sacramento Kings
1.40
Utah Jazz – Sacramento Kings
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

KK Zadar
1.53
KK Zadar – KK Split CO
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Cibona Zagreb
1.07
Cibona Zagreb – GKK Sibenik
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

BC Jonava
1.58
BC Siauliai – BC Jonava