Športni nasveti 20.3.2020

0
30
stavni tipi liga narodov

Danes je resnično zelo malo športnega dogajanja vseeno pa so se stavnice potrudile in poiskale nekaj športnih dogodkov, ki jih lahko stavite. Tudi mi smo zbrali nekaj stavnih dogodkov, ki smo jih stavili danes. Več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.11 Dinamo Brest – FC Smolevichi-Sti
Tip: 1 – Včeraj sta favorizirana kluba presenetljivo izgubila prvi uvodni tekmi v novo sezono Beloruskega prvenstva. BATE Borisov je izgubil kar s 3:1 in tako zelo slabo odprl novo sezono. Danes pa sezono odpira aktualni prvak lanske sezone Dinamo Brest, ki na domačem igrišču pričakuje FC Smolevichi-Sti. Dinamo Brest je pred štartom v novo prvenstveno sezono v odlični formi saj je na zadnjih 5 tekmah 4 krat zmagal in le 1 krat remiziral. Na drugi strani pa je njihov današnji tekmec FC Smolevichi-Sti na zadnjih 5 tekmah 2 krat zmagal, 1 krat remiziral in 2 krat izgubil. Kot se za aktualne prvake spodobi so danes absolutni favorit na domačem igrišču. Stavnica bet at home na njihovo zmago ponuja kvoto samo 1.11, medtem ko je kvota za morebitno šokantno presnečenje, ki pa ni nemogoče kot smo videli včeraj 14.50. Kvota za neodločen izid pa se giblje nekje okrog 6.50. Ekipi sta se do sedaj med sabo pomerili 3 krat in tukaj sta zelo izenačeni, saj obe dve beležita po 1 zmago in 1 remi. Je pa res, da sta nazadnje med sabo igrali leta 2018. Za danes napovedujemo gladko zmago domače ekipe, ki je absolutni favorit.

1.28 FC Dinamo Minsk – FC Ruh Brest
Tip: 1 – Domače moštvo je pred odprtjem nove sezone v zelo slabi formi, saj so v seriji 3 zaporednih porazov. Na zadnjih 5 tekmah pa so zmagali samo 1 krat, 1 krat so remizirali in 3 krat izgubili. Na drugi strani pa so gostje v precej boljši formi, saj so na zadnjih 5 tekmah zmagali 3 krat in 2 krat izgubili. Po drugi strani pa se je potrebno zavedati, da so gostje odigrali precej lažje tekme kot današnji tekmec. Favorti na stavnicah je kljub slabi formi Dinamo Minsk, ki ima kvoto za zmago 1.28 medtem ko ima Ruh Brest kvoto 9.37. Ekipi se med sabo še nista pomirili to pa ravno zaradi tega ker gostje prihajajo iz druge lige in bodo prvič nastopali med elito. To že veliko pove o tem, da je Dinamo Minsk resničen favorit. Naš stavni tip je zmaga domače ekipe.

2.10 Serp i Molot – Broneboici
Tip: 1

2.05 Broneboici – Reaktivatory
Tip: 1

2.05 Kings Town – Serp i Molot
Tip: 1

1.58 Dinamo-Academia Kazan – Minchanka Minsk
Tip: 1

1.50 Kuzbass-2 – Zenit-2 St Petersburg
Tip: 1

1.70 Evropa – Amur
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending